Ponturi Pariuri Fotbal UTA vs FC Voluntari

BETFAIR SPORTSBOOK

INTRĂ GRATUIT AICI în grupul Business Tips și participă la MegaBet ALL-IN Challenge din Septembrie!!!


cota2.ro

UTA și FC Voluntari se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în etapa secundă din Liga 1.


Aradul e în sărbătoare. Noua arenă „Francisc Neuman” va fi în sfârșit inaugurată, după luni bune de așteptare. Din păcate, partida se va juca fără spectatori, din cauza protocolului împotriva Covid-19. Acesta nu s-a aplicat însă și la antrenamentul oficial, unde aproape 100 de fani și-au susținut favoriții și le-au oferit imboldul necesar pentru prima victorie de la revenirea în Liga 1.


Pe lângă atuurile de ordin moral, UTA stă bine și la cele fotbalistice. Arădenii au avut o campanie de transferuri reușită, au adus jucători cu experiență în Liga 1, precum Erico da Silva, Neluț Roșu, Alexandru Albu, Ioan Hora sau Marian Pleașcă. În prima rundă, formația lui Laszlo Balint a ținut piept cu brio Viitorului, remizând 1-1.


Voluntari e într-o situație diametral opusă față de UTA. Mihai Teja și-a pierdut o parte dintre jucătorii de bază din sezonului trecut. Printre ei se numără Alexandru Mățan, Valentin Cojocaru, Alexandru Tudorie sau Cătălin Țîră. Cu toate astea, ilfovenii au izbutit o victorie în prima etapă, scor 2-1, în fața altui adversar cu mari probleme de lot, Gaz Metan Mediaș.


UTA și FC Voluntari s-au întâlnit doar de două ori în meciuri oficiale. S-a întâmplat în barajul pentru rămânere/promovare în Liga 1 din sezonul 2015/2016. Arădenii s-au impus pe teren propriu cu 1-0, dar au cedat la Voluntari 0-3. Loturile s-au schimbat total din acel moment. Singurii „supraviețuitori” sunt Mihai Căpățînă, actualul căpitan al Voluntariului, și Ciprian Rus la UTA.



• FC Voluntari a pierdut ultimele 4 deplasări din Liga 1

• FC Voluntari a primit câte 2 goluri în ultimele 4 deplasări

• UTA Arad a fost neînvinsă pe teren propriu în sezonul regulat din Liga 2. În play-off însă a cedat cu Rapid și Turris

• 5 înfrângeri are FC Voluntari în ultimele 7 meciuri de Liga 1


Arădenii nu vor să rămână în istorie cu un eșec la inaugurarea noii arene. Merg pe mâna lor, iar pariul meu e 1X & Peste 1.5 goluri marcate în meci, la o cotă de 1.85 pe Betfair Sportsbook.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
UTA vs FC Voluntari
Pronostic:
1X & Peste 1.5 goluri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro