Ponturi Pariuri Fotbal Everton vs Crystal Palace

BETFAIR EXCHANGE

Everton primește vizita lui Crystal Palace, astăzi, de la ora 20:00, în etapa cu numărul 30 din Premier League.

În ciuda unei serii nefaste, Everton rămâne cu șanse reale în lupta pentru locurile de Champions League. „Caramelele” sunt pe 8, cu 46 de puncte, 5 mai puține decât Chelsea, ocupanta poziției a 4-a. Trupa pregătită de Carlo Ancelotti are însă două meciuri mai puțin disputate. Antrenorul italian nu îl poate folosi astăzi pe Pickford și pe Bernard, dintre jucătorii de bază. Dominic Calvert-Lewin, golgeterul echipei cu 14 reușite stagionale, va fi însă pe teren și cu un moral ridicat, după cele două goluri marcate la echipa națională, în victoria cu San Marino.

cota2.ro

ATENȚIE: Primești 90 de zile GRATIS acces în grupul Business Tips în loc de 30 dacă îndeplinești condițiile de AICI în următoarele 3 zile!

Crystal Palace pare că trăiește într-o buclă. La startul fiecărui sezon se află printre echipele care par să se lupte pentru retrogradare, jumătatea sezonului o găsește într-o poziție confortabilă, apoi începe să cedeze din nou teren. Acum se află în faza a 3-a. Cu un avans liniștitor față de Fulham, prima de sub linie, 11 puncte, Roy Hodgson a scăpat de presiune și începe să împartă punctele. Surprinzător pentru stilul veteranului, Palace are unul dintre cele mai slabe defensive, 47 de goluri încasate. Asta și din cauza interminabilelor probleme din apărare. Sakho, Tomkins și Clyne sunt accidentați și astăzi. 

Everton a câștigat meciul din tur, scor 2-1. Alte informații interesante: 

• 12 meciuri consecutive fără înfrângere are Everton în fața lui Crystal Palace. Ultimul eșec dateaza din toamna lui 2014

• 26 de goluri a încasat Palace în cele 14 deplasări stagionale

• 8,55 ocazii de gol/meci și-a creat Palace în acest sezon. Doar West Brom și Sheffield stau mai rău la acest aspect

• 462 de milioane de euro este valoarea lotului celor de la Everton. Palace e cotată la 202 milioane

• Everton este a 2-a în clasamentul eficienței din Premier League. 13% dintre ocaziilor create au fost transformate în goluri. 

• un singur șut pe poarta lui Everton a expediat Crystal Palace în meciul din turul campionatului. 

Everton este obligată să câștige dacă vrea să păstreze vii șansele la Liga Campionilor. După două înfrângeri consecutive, Ancelotti a găsit adversarul perfect pentru a-și reintra în mână, Palace, o formație cu un complex în fața „caramelelor”. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Everton solist este 1.89. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Everton vs Crystal Palace
Pronostic:
1
Cota
1.89
Cota finala: 1.89
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro