Ponturi Pariuri Fotbal Barcelona vs Valladolid

BETFAIR EXCHANGE

Barcelona și Valladolid se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în etapa cu numărul 29 din LaLiga.

Barcelona părea să aibă încă un sezon complet ratat. Eliminată de PSG din Liga Campionilor, formația catalană ajunsese la peste 10 puncte în spatele lui Atletico în campionat. Între timp, lucrurile s-au schimbat radical. Madrilenii au comis aseară încă un pas greșit, 0-1 cu Sevilla, așa că Messi și compania se pot apropia la un singur punct, dacă se impun în această seară. Așadar, am lămurit că Barca are toate motivele să tureze motoarele. Ronald Koeman are și aproape tot lotul la dispoziție, cu excepția lui Ansu Fati, accidentat. 

cota2.ro

Valladolid are emoții în privința rămânerii în LaLiga. Este pe locul 16, cu 27 de puncte, doar 4 peste ultimele două clasate Alaves și Eibar. Managerul Sergio are un lot subțire la dispoziție, cotat la doar 64 de milioane de euro. Pentru disputa de pe Camp Nou, echipa este decimată. Lipsesc 2 fundași centrali, Joaquin Fernandez și Kiko Olivas, apărătorul dreapta Raul Carnero e și el indisponibil, la fel ca portughezul Jota și căpitanul Michel Herrero. 

ATENȚIE: Primești 90 de zile GRATIS acces în grupul Business Tips în loc de 30 dacă îndeplinești condițiile de AICI în următoarele 3 zile!

Barcelona a câștigat meciul tur cu 3-0. Alte informații interesante: 

• Barcelona a câștigat toate cele 5 meciuri jucate împotriva lui Valladolid, după promovarea din 2018 a oaspeților de astăzi

• în cele 5 partide amintite, Barcelona a încasat un singur gol

• doar 11 goluri a marcat Valladolid în deplasările din acest sezon

• Barcelona are o serie de 5 victorii consecutive în LaLiga. 17-2 e golaverajul catalanilor în acest interval

• doar 91 de șuturi pe spațiul porții au expediat adversarele Barcelonei în acest sezon

• Valladolid e penultima în ceea ce privește ocaziile de gol create în actuala stagiune, o medie de 8,43 oportunități/meci

• Barcelona e cea mai ofensivă echipă din LaLiga, cu 15,04 ocazii/meci. Are și cele mai multe goluri marcate, 67.

Barcelona întâlnește o echipă decimată de accidentări, are tot lotul valid și nevoie neapărată de victorie. Ah, și pe Messi, îl are și pe Messi. Sunt suficiente motive pentru o victorie lejeră. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru victoria Barcelonei la zero este 1.92. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Barcelona vs Valladolid
Pronostic:
Barcelona câștigă la 0
Cota
1.92
Cota finala: 1.92
Profit: 4.60
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro