Ponturi Pariuri Fotbal Peterborough vs Sunderland

BETFAIR EXCHANGE

Peterborough United și Sunderland se întâlnesc în cel mai tare meci al etapei cu numărul 40 din League One, al treilea eșalon fotbalistic al Angliei, astăzi, de la ora 17:00.

Peterborough este la al 8-lea sezon consecutiv în League One. Nu a mai fost niciodată atât de aproape de promovare. Cu 8 meciuri rămase de disputat ocupă locul secund, cu 72 de puncte. O eventuală victorie astăzi i-ar duce chiar pe primul loc, peste Hull. Artizanul acestor performanțe este managerul Darren Ferguson, nimeni altul decât fiul legendarului Sir Alex Ferguson. El a dus echipa în acest punct, în ciuda unui lot cotat la doar 2,6 milioane de euro, fără să aibă vreun nume cu rezonanță la dispoziție. Transferurile din vară s-au integrat perfect. Atacantul Johnson Clarke-Harris a marcat nu mai puțin de 26 de goluri, fiind golgeterul competiției. Și mijlocașul ofensiv Sammie Szmodics a dat randamentul scontat, 12 goluri și 6 pase decisive. 

cota2.ro

Sunderland, echipă de mare tradiție în Anglia, a căzut în League One în urmă cu 3 sezoane, dar pare gata să revină în Championship. Ocupă locul 3 în acest moment, cu 70 de puncte, trei mai puțin decât liderul Hull, având și două meciuri mai puțin disputate. Formația pregătită din decembrie de Lee Johnson are o serie excelentă, de 13 meciuri consecutive fără înfrângere. Sunderland dă al doilea golgeter al campionatului, pe Charlie Wyke, autor a 22 de goluri. O mențiune specială merită și veteranul Aiden McGeady, rămas să ajute echipa. Acesta e cel mai bun pasator, cu 12 assisturi. 

ATENȚIE: Primești 90 de zile GRATIS acces în grupul Business Tips în loc de 30 dacă îndeplinești condițiile de AICI în următoarele 3 zile!

Cele mai interesante informații înaintea derby-ului pentru promovare, Peterborough - Sunderland

• Peterborough a câștigat cu 7-0 ultimul meci jucat pe teren propriu, împotriva lui Accrington

• 7 meciuri consecutive cu gol marcat are Peterborough

• Sunderland a marcat în ultimele 24 de meciuri oficiale

• Peterborough are cel mai bun atac din League One, 66 de goluri înscrise

• 13,51 ocazii de gol/meci și-a creat Sunderland în acest sezon. Peterborough stă și ea bine, cu 12,55 oportunități/partidă

• 2,7 goluri s-au marcat, în medie, în partidele lui Peterborough din acest sezon. 

Peterborough sau Sunderland, învingătoarea acestui meci, va face un pas mare spre Championship. Iar când se întâlnesc echipele celor mai buni 2 marcatori, nu ne putem aștepta decât la un spectacol veritabil. Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează este 1.97. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Peterborough vs Sunderland
Pronostic:
Ambele Marchează
Cota
1.97
Cota finala: 1.97
Profit: 4.85
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro