Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Liverpool

BETFAIR EXCHANGE

Real Madrid și FC Liverpool joacă astăzi, de la ora 22:00, în manșa tur a sferturilor de finală din UEFA Champions League. 

Sezonul celor de la Real Madrid părea să fie unul de dat uitării, după un start foarte slab. Învinși de două ori de Sahtior în grupele Ligii, madrilenii au tremurat până în ultima rundă pentru calificarea în optimi. Acolo nu au avut emoții în fața Atalantei, pe care au eliminat-o cu o dublă victorie, 1-0 și 3-1. Trupa lui Zidane a recuperat teren și în competiția internă. E acum pe locul 3, dar la doar 3 lungimi în spatele liderului Atletico. Antrenorul francez nu poate folosi astăzi 3 jucători emblematici, pe căpitanul Sergio Ramos, pe Dani Carvajal și pe starul Eden Hazard. 

cota2.ro

Lui Jurgen Klopp i-a luat mai mult să găseasă soluții pentru postul de fundaș central, după accidentările lui Van Dijk, Matip și Joe Gomez. Mecanismul s-a sudat, iar „cormoranii” au o serie de 3 victori consecutive fără gol primit, toate în compania unor adversari puternici, Arsenal, Wolves și Leipzig. Pe nemți i-au scos din Ligă cu două victorii identice, scor 2-0. Liverpool a revenit și în lupta pentru top 4 în Premier League. E acum pe 7, cu 49 de puncte, 3 sub West Ham. Pe lângă starurile consacrate, Salah, Mane și Firmino, pe Anfield strălucește încă un fotbalist. Portughezul Diogo Jota a marcat 6 goluri în ultimele 4 meciuri, pentru națională și club. Contra lui Arsenal a înscris o dublă în 30 de minute. 

ATENȚIE: Primești 90 de zile GRATIS acces în grupul Business Tips în loc de 30 dacă îndeplinești condițiile de AICI în următoarele 3 zile!

Ultima dispută directă dintre cei doi coloși a avut loc în finala Ligii Campionilor din 2018. Real se impunea 3-1 într-un meci cu o poveste aparte. Salah era scos din joc de Ramos, cu un fault departe de minge, iar Karius, portarul lui Liverpool, comitea două gafe inimaginabile. Alte informații interesante: 

• 3 goluri a încasat Liverpool în cele 8 meciuri jucate în acest sezon de Liga Campionilor

• 9-1 e golaverajul lui Liverpool în deplasările din Ligă

• Sezonul trecut, Real a părăsit Liga Campionilor după o dublă cu altă echipă din Anglia. Manchester City îi învingea pe madrileni cu 2-1 în ambele manșe

• 14,77 ocazii de gol/meci și-a creat Liverpool în acest sezon de Premier League. Real are o medie ceva mai scăzută, 14,4, dar într-un campionat cu adversare mai slab cotate

• 5 goluri a înscris Salah în acest sezon de Champions League. Egipteanul e dornic de revanșă în fața Realului, după lovitura încasată în finala din 2018.

Liverpool a arătat excelent în ultimele meciuri. Jucătorii lui Klopp și-au recăpătat încrederea din sezonul precedent, așa că Realul va fi chinuită serios în această seară. Pe Betfair Exchage, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru Draw No Bet (DNB/pariu fără egal) Liverpool este 1.95. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Real Madrid vs Liverpool
Pronostic:
Liverpool DNB
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro