Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Borussia Dortmund

BETFAIR EXCHANGE

Manchester City - Borussia Dortmund, turul sfertului de finală din UEFA Champions League, se joacă astăzi, de la ora 22:00. 

Manchester City este aproape campioană în Anglia. Și-a zdrobit competița și după 31 de etape are un avans de 14 puncte față de principala urmăritoare, rivala United. „Cetățenii” au defilat și în UEFA Champions League. Nu au pierdut niciun meci până acum, au câștigat grupa din care au mai făcut parte Porto, Olympiakos și Marseille, iar în optimi au învins-o în ambele manșe pe Monchengladbach, cu același scor, 2-0. Pep Guardiola are la dispoziție cel mai valoros lot din lume, cotat la peste un miliard de euro, conform ultimelor updateuri făcute de transfermarkt. Faptul că are fotbaliști de valori apropiate i-a permis să schimbe de la un meci la altul și să evite oboseala sau accidentările. În acest moment, City nu are niciun indisponibil. 

cota2.ro

Edin Terzic, antrenorul lui Dortmund, nu e la fel de norocos. Nu poate folosi astăzi o serie de fotbaliști esențiali. Fundașii Zagadou și Schmelzer sunt accidentați, la fel ca vedeta Sancho și ca Witsel, liderul de la centrul terenului. În week-end, Borussia pare să își fi compromis sezonul intern. A pierdut cu Frankfurt, 1-2, și e la 7 lungimi în spatele locurilor de Champions League. În actualul sezon al Ligii a mers bine. A câștigat o grupă ușoară, cu Lazio, Zenit și Brugge, apoi a trecut de Sevilla în optimi. Principalul motor a fost norvegianul Erling Haaland, golgeterul la zi al competiției, cu 10 goluri.

ATENȚIE: Primești 90 de zile GRATIS acces în grupul Business Tips în loc de 30 dacă îndeplinești condițiile de AICI în următoarele 3 zile!

Cele mai interesante detalii înaintea duelului arbitrat de o brigadă românească, cu Ovidiu Hațegan la centru: 

• Manchester City a câștigat 26 din ultimele 27 de meciuri oficiale

• City are un golaveraj uluitor în acest sezon de Liga Campionilor. A marcat 17 goluri și a încasat unul singur 

• în 8 din ultimele 9 deplasări ale lui Dortmund s-au marcat peste 2,5 goluri

• 14,13 ocazii de gol/meci și-a creat Manchester City în acest sezon de Champions League. Dortmund e și ea în top la acest aspect, cu 13,25 oportunități/partidă

• 4 pase decisive și un gol are Kevin de Bruyne în acest sezon al Ligii. Doar Cuadrado îl depășește la capitolul assisturi 

• Manchester City a câștigat ultimele 6 înfruntări directe cu echipe din Germania (4-0 la general cu Gladbach, 10-2 cu Schalke și 4-2 cu Hoffenheim).

• 47-30 este golaverajul total în duelurile lui City contra formațiilor germane. 

Pep Guardiola s-a învățat cu siguranță minte, după ultimele 3 sezoane de Champions League. A fost de fiecare dată eliminat în faza sferturilor, dar City nu arăta niciodată atât de bine. „Cetățenii” au o siguranță defensivă incredibilă și sclipesc în ofensivă. Dortmund răspunde prin fiara Haaland. Pe Betfair Exchange, pariul pe Manchester City solist și ambele echipe marchează în meci are o cotă de 3 care merită "ciupită" cu o miză de 3/10. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Manchester City vs Borussia Dortmund
Pronostic:
1 & ambele marchează
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: 6.00
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro