Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 5.95

BETANO
  • Sassuolo - Juventus Torino - Juventus are nevoie de succes pentru a spera la un loc de UEFA Champions League la finalul acestui sezon, iar aceasta misiune a devenit si mai dificila dupa infrangerea din etapa trecuta la scor de forfeit, in fata celor de la AC Milan. Sassuolo, trupa la care evolueaza Chiriches, ”vaneaza” un loc de UEFA Europa League, insa misiunea e una destul de dificila. Cred ca ”Batrana Doamna” o sa castige cel putin o repriza in acest duel.
  • FC Torino - AC Milan - Milan-ul are o misiune ceva mai facila in ocuparea unui loc de UEFA Champions League, avand in vedere ca s-au impus in faca celor de la Juve. Azi e un meci important intre acestia si FC Torino si pe langa faptul ca au nevoie de puncte pentru a nu irosi beneficiile din meciul cu Juventus, AC Milan are de ”strapuns” si o traditie. Pe terenul celor de la FC Torino, AC Milan nu s-au mai impus de 9 ani, iar azi, chiar si fata Ibrahimovic, ma astept sa reuseasca acest lucru.

Încasează AICI cel mai mare bonus la pariuri sportive din România! 200% Bonus la prima depunere până la 2000 de Lei cu rulaj X1!

  • Atletico Madrid - Real Sociedad - Atletico are de trecut cam ultimul test mai serios in ceea ce priveste castigarea titlului in LaLiga. Barcelona a irosit o sansa importanta si practic s-a scos singura din aceasta cursa dupa 3-3 cu Levante. Real Sociedad se lupta si ea la cupele europene, iar eu cred ca daca Atletico depaseste acest hop, nimeni nu o mai poate opri din cursa catre trofeu. Mizez azi pe cel putin o repriza castigata in meciul cu echipa lui Alguacil Imanol.
  • HSC Montpellier - PSG - PSG-ul a cam spus adio titlului dupa egalul de la Rennes, iar singurul trofeu pe care il mai poate castiga e Cupa Frantei. Acesta lupta cu Montpellier pentru un loc in finala unde cel mai probabil o va intalni pe Monaco, acestia avand un meci facil in cealalta semifinala cu niste amatori. Neymar si Mbappe sunt apti de joc si ma astept ca PSG sa castige la pas aceasta semifinala.
  • Lokomotiv Moscova - Krylia Sovetov Samara - Ultimul meci de pe bilet e cel dintre Lokomotiv si Samara din finala Cupei Rusiei. Lokomotiv a avut o serie impresionanta de victorii pana la esecul usturator cu Zenit, scor 1-6. Samara a demolat tot in liga secunda si si-a asigurat promovarea, insa direfenta dintre cele doua ligi e una destul de mare, dupa parerea mea. Jocul celor de la Samara si dorinta acestora isi poate pune amprenta pe joc insa ma astept ca echipa mai ”experimentata” sa aiba castig de cauza.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sassuolo vs Juventus Torino
Pronostic:
Juventus Torino castiga minim o repriza
Cota
1.39
FC Torino vs AC Milan
Pronostic:
AC Milan castiga minim o repriza
Cota
1.47
Atletico Madrid vs Real Sociedad
Pronostic:
Atletico Madrid castiga minim o repriza
Cota
1.38
HSC Montpellier vs PSG
Pronostic:
2
Cota
1.38
Lokomotiv Moscova vs Krylia Sovetov Samara
Pronostic:
Lokomotiv Moscova castiga trofeul
Cota
1.53
Cota finala: 5.95
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro