Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.83

BETANO


Treptele 1, 2 si 3 de la Proiectul "SCARA"

cota2.ro

Inainte de a va prezenta partidele din acest articol, vreau sa va mentionez ca pariurile sunt din cadrul Proiectului "SCARA". Detalii despre acest proiect gasiti >>> AICI <<<


UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Prieteni, UEFA Champions League revine oficial de astazi cu faza grupelor. Ne asteapta un sezon plin de meciuri tari, un sezon in care colosi precum PSG, Manchester City, Chelsea, Bayern Munchen, Manchester United, Real Madrid, Liverpool sau Atletico Madrid si-au depus candidatura pentru cel mai ravnit trofeu, la nivel de competitie inter-cluburi.


BSC Young Boys - Manchester United

Manchester United a avut si ea o campanie de transferuri extrem de interesanta cu Sancho, Varane si Ronaldo in prim plan. "Diavolii" au o echipa care se poate bate cu sanse bune la trofeu si ma astept sa aiba un parcurs cat mai lung in aceasta competitie. Pe Young Boys o stim foarte bine din duelurile cu CFR Cluj. O echipa ceva mai buna decat a ardelenilor care are ca avantaj terenul propriu, pentru ca se joaca pe sintetic. Cu siguranta arena Wankdorf din Berna o sa fie plina avand in vedere ce vedete vor poposi pe acel teren, insa cred ca elvetienii nu au nicio sansa in acest duel. La ce linii are United, imi e greu sa cred ca nu vor castiga. Nu o sa le fie usor nici englezilor, pe iarba artificiala, insa ma astept sa inceapa bine noul sezon.


DESCHIDE AICI CONT LA BETANO SI INCASEAZA 100 DE RON FREE BET, FARA DEPUNERE


Chelsea FC - FC Zenit Saint Petersburg

Castigatoarea UEFA Champions League din sezonul precedent isi incepe aventura pe Stamford Bridge contra rusilor de la Zenit, o echipa care nu a mai iesit deloc in evidenta in ultimele sezoane si o echipa care are ca obiectiv calificarea in primavara UEFA Europa League, dupa parerea mea. La Chelsea nu vor evolua Kante si Pulisic, insa eu cred ca nu e o problema majora pentru Tuchel, in acest moment. Ambele formatii vin duoa victorii in campionat si serii fara esec, insa campionatele sunt la ani lumina ca diferenta de valoare. Ma astept ca Chelsea sa domine partida si sa castige categoric acest meci.


DESCHIDE AICI CONT LA BETANO SI INCASEAZA 100 DE RON FREE BET, FARA DEPUNERE


FC Barcelona - FC Bayern München

Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din cadrul primei etape a grupelor e duelul dintre Barcelona si Bayern. Stim foarte bine ce s-a intamplat in ultima partida directa. Acel sfert de finala de acum un an, disputat pe Da Luz, din cauza pandemiei. "Bavarezii" au distrus-o atunci pe Barcelona cu un uluitor 8-2. La cum arata Barcelona in acest moment, fara legendarul Messi, cu multi accidentati precum Aguero, Braithwaite, Dembele, Ansu Fati, Roberto, cu ceva incerti importanti precum Jordi Alba sau Dest si cu una dintre cele mai slabe trio-uri ofensive din istorie, cu Depay, Luuk De Jong si Coutinho, nu o vad bine deloc. Bayern a demolat-o pe Leipzig in week-end cu 4-1 si vine cu toata echipa apta pe Camp Nou. Imi e greu sa cred ca gazdele vor reusi azi mare lucru.


Aceste 3 pariuri reprezinta Treptele 1, 2 si 3 de la Proiectul "SCARA". Detalii AICI!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
BSC Young Boys vs Manchester United
Pronostic:
X2
Cota
1.12
Chelsea FC vs FC Zenit Saint Petersburg
Pronostic:
1
Cota
1.23
FC Barcelona vs FC Bayern München
Pronostic:
X2
Cota
1.33
Cota finala: 1.83
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro