Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.70

BETANO


Treptele 1, 2 si 3 de la Proiectul "SCARA"

cota2.ro

Inainte de a va prezenta partidele din acest articol, vreau sa va mentionez ca pariurile sunt din cadrul Proiectului "SCARA". Detalii despre acest proiect gasiti >>> AICI <<<


UEFA CHAMPIONS LEAGUE


Liverpool FC - AC Milan

Fosta castigatoare a Ligii Campionilor, Liverpool, da piept cu AC Milan, la 16 ani distanta de la acea finala antologica de la Istanbul. Traim alte vremuri, alt fotbal, insa spectacolul a ramas, iar cele doua formatii au in componenta lotului jucatori extrem de buni si de valorosi. Liverpool e favorita acestui duel si pe buna dreptate. Klopp are in mare parte toti jucatorii valizi, cu exceptia lui Elliott care a suferit o accidentare groaznica in week-end, lui Williams si a lui Firmino. Chiar si asa, ma astept ca pe Anfield, atmosfera sa fie una speciala si ma astept la un succes din partea "cormoranilor".


Inter Milano - Real Madrid

Atat Inter, cat si Real Madrid au sanse foarte mari sa treaca de faza grupelor, insa sa nu uitam ca exista si Shakhtar Donetsk, o echipa pe care Inter si Real o cunosc destul de bine si cu care nu prea au amintiri tocmai placute. Lasand asta la o parte, avem parte de un meci spectaculos la Milano. Real Madrid e unul dintre cosmarurile italienilor, nereusind sa-i invinga din anul 1998. Real Madrid sufera schimbari pe toate planurile, insa venirea lui Ancelotti a fost de bun augur. Imi e greu sa cred ca Inter o sa castige fara ca Real sa marcheze. Eu unul vad imposibil acest deznodamant.


Club Brugge - PSG

Belgienii sunt outsiderii grupei, in timp ce PSG se va duela cu Manchester City pentru prima pozitie. PSG au ceva jucatori indisponibili, insa au un lot extrem de numeros, iar atacul cu Mbappe, Neymar si Messi arata absolut senzational. Brugge are si ea ceva probleme de lot insa nu stiu cat de mult isi pot dori victoria. Cu siguranta vor fi emotii, iar multi dintre jucatorii belgienilor vor fi multumiti cu statutul ca au ajuns in aceasta faza si au ajuns sa joace meciuri contra acetor fotbalisti. Nu zic ca nu vor incerca, zic ca nu prea o sa reuseasca sa le iasa mare lucru. Imi e greu sa cred ca francezii nu se vor impune astazi. Diferenta este enorma intre cele doua cluburi.


Aceste 3 pariuri reprezinta Treptele 1, 2 si 3 de la Proiectul "SCARA". Detalii AICI!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Liverpool FC vs AC Milan
Pronostic:
Liverpool FC marcheaza
Cota
1.11
Inter Milano vs Real Madrid
Pronostic:
Inter Milano castiga la zero - NU
Cota
1.20
Club Brugge vs PSG
Pronostic:
2
Cota
1.28
Cota finala: 1.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro