Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.76

BETANO

Treptele 1, 2 si 3 de la Proiectul "SCARA"

Inainte de a va prezenta partidele din acest articol, vreau sa va mentionez ca pariurile sunt din cadrul Proiectului "SCARA". Detalii despre acest proiect gasiti >>> AICI <<<

cota2.ro


ANGLIA - Premier League

  • Newcastle - Leeds United

Atat Newcastle, cat si Leeds nu au obtinut succesul in acest sezon si in aceasta seara ne asteapta un meci extrem de disputat. Leeds vine dupa infrangerea in fata lui Liverpool la scor de forfeit, in timp ce Newcastle a pierdut si ea la trei goluri diferenta, scor 1-4 in fata celor de la Manchester United. In ultimele trei meciuri directe ambele echipe au marcat si consider ca si astazi o sa vedem goluri. Vorbim de doua echipe care ataca mult, insa se apara destul de slabut. Leeds are un "comeback" excelent atunci cand vine vorba de replieri si cred ca va fi un joc destul de deschis, cu multe faze de poarta.


GERMANIA - Bundesliga

  • Hertha BSC Berlin - SpVgg Greuther Fürth

Hertha a obtinut primul succes in acest campionat, in deplasarea din etapa trecuta de la Bochum. De partea cealalta, nou-promovata Furth inca cauta primul succes, iar eu cred ca o sa mai aiba de asteptat avand in vedere jocul pe care-l practica in acest moment. Oaspetii au un singur punct in acest sezon, dupa un egal in fata celor de la Bielefeld, iar in celelalte 3 meciuri au bifat infrangeri in care au primit 2, 3 si 5 goluri. Destul de mult dupa parerea mea. Personal ma astept ca Hertha, echipa mai experimentata, sa aiba initiativa si posesia, implicit sa conduca jocul. Ma astept ca acestia sa marcheze pana in minutul 80 al acestei partide.


SPANIA - LaLiga

  • RC Celta de Vigo - Cadiz CF

Pe Balaídos avem parte de un nou duel intre doua formatii fara succes in acest sezon. Cadiz vine dupa o infrangere pe teren propriu, in fata celor de la Real Sociedad, scor 0-2, in timp ce Celta Vigo vine dupa infrangerea de pe Bernabeu, contra celor de la Real Madrid, scor 5-2. Daca ne uitam pe statistici, Cadiz nu a castigat niciodata in prima liga pe terenul celor de la Celta Vigo. Ultima si singura victorie a acestora in LaLiga dateaza din anii 90 si e realizata pe teren propriu. Cu Aspas si Mina intr-o zi buna, Celta poate castiga lejer acest duel. Am ales sa mizez pe o reusita a gazdelor pana in minutul 80 al partidei. Cred ca e un pont destul de bun si ma astept sa-l bifam.


Aceste 3 pariuri reprezinta Treptele 1, 2 si 3 de la Proiectul "SCARA". Detalii AICI!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Newcastle vs Leeds United
Pronostic:
Minim un gol marcat pana in minutul 70:00
Cota
1.12
Hertha BSC Berlin vs SpVgg Greuther Fürth
Pronostic:
Hertha BSC Berlin marcheaza pana in minutul 80:00
Cota
1.27
RC Celta de Vigo vs Cadiz CF
Pronostic:
RC Celta de Vigo marcheaza pana in minutul 80:00
Cota
1.24
Cota finala: 1.76
Profit: 7.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro