Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.88

BETANO

Treptele 1, 2 si 3 de la Proiectul "SCARA"

Inainte de a va prezenta partidele din acest articol, vreau sa va mentionez ca pariurile sunt din cadrul Proiectului "SCARA". Detalii despre acest proiect gasiti >>> AICI <<<

cota2.ro


ROMANIA - Liga 2

CSA Steaua București - CS Comunal 1559 Șelimbăr

CSA Steaua vine dupa esecul surprinzator contra celor de la Unirea Dej, scor 1-2, dupa ce chiar au condus cu 1-0. Selimbarul nu stiu ce pretentii are de la ea in acest sezon, insa stiu ca cei de la CSA vor sa dupa echipa pe primele locuri. Steaua ocupa in acest moment locul 5 cu 13 puncte, insa in cazul unui succes ar mai urca o pozitie si s-ar apropia la doar 2 puncte de locul 1. Selimbar e pe 12 cu 9 puncte in 6 etape. E un meci dificil pentru ei si nu cred ca vor scapa fara gol primit din aceasta deplasare. Dupa parerea mea, Steaua o sa castige acest duel si poate marca 2-3 goluri.


RUSIA - Premier League

FC Ural Yekaterinburg - Lokomotiv Moscova

In clasamentul "Power Ranking" al campionatului Rusiei, clasament initiat de mai multi specialisti in domeniul statisticilor, Lokomotiv ocupa locul secund, dupa Zenit, in timp ce Ural, trupa la care evolueaza si romanul Eric Bicfalvi, e antepenultima. Diferenta dintre cele doua echipe e destul de clara. Ural e lanterna rosie a campionatului dupa doar 2 puncte acumulate in 7 etape, in timp ce Lokomotiv e pe 4, iar un succes ar face ca aceasta sa devina lider, pana la meciul celor de la Zenit. Ma astept ca oaspetii sa castige acest duel.


FRANTA - National

Concarneau - Avranches

Ultimul duel din etapa cu numarul 7 din liga nationala a Frantei e cel dintre Concarneau si Avranches. Pe gazde am mai mizat si acum 2 etape si am ramas placut surprins de ei. National nu e un campionat in care se marcheaza multe goluri, insa sunt echipe care au jucatori de calitate. Avranches e la un punct de zona rosie si pe mine unul nu prea ma da pe spate cu evolutia lor. Concarneau insa are un joc bun si marcheaza mult. In toate meciurile de pe teren propriu din acest sezon a marcat minim 2 goluri, in timp ce Avranches a primit gol de la toti, in afara de meciul cu Creteil din startul sezonului. Concarneau a marcat in ultimele 9 meciuri directe impotriva celor de la Avranches si a si castigat 7 dueluri dintre acestea. Pariul meu merge catre un gol marcat de gazde in acest duel.


Aceste 3 pariuri reprezinta Treptele 1, 2 si 3 de la Proiectul "SCARA". Detalii AICI!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
CSA Steaua București vs CS Comunal 1559 Șelimbăr
Pronostic:
CSA Steaua București marcheaza
Cota
1.16
FC Ural Yekaterinburg vs Lokomotiv Moscova
Pronostic:
Lokomotiv Moscova marcheaza
Cota
1.22
Concarneau vs Avranches
Pronostic:
Concarneau marcheaza
Cota
1.33
Cota finala: 1.88
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro