Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.91

BETANO

Treptele 1, 2 si 3 de la Proiectul "SCARA"

Inainte de a va prezenta partidele din acest articol, vreau sa va mentionez ca pariurile sunt din cadrul Proiectului "SCARA". Detalii despre acest proiect gasiti >>> AICI <<<

cota2.ro


TURCIA - Super Lig

  • Fatih Karagumruk SK - Antalyaspor

Startul rundei cu numarul 6 din SuperLiga Turciei se da la Istanbul, pe Vefa Stadium, acolo unde Fatih Karagumruk primeste vizita celor de la Antalyaspor. Karagumruk a inceput foarte bine acest sezon, cu 10 puncte acumulate in primele 5 etape. Acestia au marcat de 7 ori in primele doua meciuri de pe propriul teren si vin dupa un meci cu 7 goluri, in deplasare, cu Yeni Malatyaspor, scor 3-4. Antalyaspor a acumulat doar 4 puncte in primele 5 etape, dupa ce au reusit o victorie si un egal. In deplasare au bifat 2 infrangeri din tot atatea meciuri si nu au reusit sa marcheze. Personal ma astept sa primeasca si azi gol. Gazdele joaca un fotbal bun si cred ca se vor impune.


FRANTA - Ligue 2

  • AC Ajaccio - Chamois Niortais FC

In liga secunda din Franta avem un Ajaccio cu dorinta de promovare sau cel putin mie mi-a lasat aceasta impresie. Alaturi de Toulouse, e echipa fara infrangere in primele 8 etape ale acestui sezon si pare ca se descurca destul de bine, mai ales pe teren propriu unde au 4 victorii din 4 si un golaveraj de 7-1. Niort e pe 12, cu 11 puncte acumulate in 8 etape si un golaveraj negativ de -2. In deplasare a acumulat doar 4 puncte si are un golaveraj de -4, drept dovada ca nu se descurca foarte bine pe teren strain. Avand in vedere aceste lucruri, nu pot sa-mi indrept atentia decat spre un succes al gazdelor. Ma astept ca acestia sa bifeze un nou succes si sa mentina seria pozitiva.


SPANIA - LaLiga

  • Getafe CF - Atletico Madrid

Trupa lui Simeone e fara infrangere in acest sezon si ocupa locul secund in campionat, la doar doua puncte de liverul si marea rivala, Real Madrid. Getafe e lanterna rosie din LaLiga, alaturi de Alaves. Ambele au infrangeri pe linie, insa Getafe a jucat 5 partide, fata de cele 4 ale celor de la Alaves. Getafe sta extrem de prost atat in defensiva, cat si in ofensiva, avand in vedere ca au marcat doar un gol in primele 5 etape ale acestui sezon. Atletico Madrid vine dupa un 0-0 contra celor de la Bilbao, intr-un meci in care a avut initiativa, insa golul a refuzat sa vina. Atletico are o echipa foarte buna dupa parerea mea si cred ca poate castiga acest meci, contra celor de la Getafe. Ma astept la cel putin un gol marcat de Griezmann, Suarez & Co.


Aceste 3 pariuri reprezinta Treptele 1, 2 si 3 de la Proiectul "SCARA". Detalii AICI!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Fatih Karagumruk SK vs Antalyaspor
Pronostic:
Fatih Karagumruk SK inscrie minim un gol
Cota
1.23
AC Ajaccio vs Chamois Niortais FC
Pronostic:
AC Ajaccio inscrie minim un gol
Cota
1.23
Getafe CF vs Atletico Madrid
Pronostic:
Atletico Madrid inscrie minim un gol
Cota
1.26
Cota finala: 1.91
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro