Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.89

BETANO

Treptele 1, 2 si 3 de la Proiectul "SCARA"

Inainte de a va prezenta partidele din acest articol, vreau sa va mentionez ca pariurile sunt din cadrul Proiectului "SCARA". Detalii despre acest proiect gasiti >>> AICI <<<

cota2.ro


Real Madrid - RCD Mallorca

Real Madrid este a doua in campionat, cu 13 puncte din 5 meciuri. Cu un succes, madrilenii pot urca pe prima pozitie. Real Madrid are până acum patru victorii și un egal în cinci runde, in LaLiga. In week-end, au câștigat cu 2-1 împotriva celor de la Valencia, dupa un meci dramatic, cu doua reusite pe final semnate de Vinicius si Benzema. Mallorca este pe locul 8, cu opt puncte acumulate. Au două victorii, două egaluri și o infrangere. Mallorca, în jocul anterior, a incheiat la egalitate, scor 0-0, împotriva lui Villarreal. Acest joc a fost unul destul de echilibrat, așa că nu este de mirare că duelul s-a incheiat nedecis. Real Madrid ar trebui sa domine partida si sa se impuna clar in acest meci.


AC Milan - Venezia FC

AC Milan ocupa pozitia a treia in campionat, dupa 4 etape disputate. Dupa tot atatea jocuri, Venezia ocupa pozitia a 16-a, cu 3 goluri marcate si 8 primite. AC Milan vine dupa egalul contra celor de la Juventus, scor 1-1, in timp ce Venezia a pierdut pe teren propriu contra celor de la Spezia, scor 1-2. Ultima intalnire dintre cele doua formatii dateaza din anul 2002, atunci cand milanezii se impuneau clar cu 4-1 pe Stadio Pierluigi Penzo. Ma astept la un joc bun al Milanului si implicit la un succes. Consider ca e echipa mai buna si echipa care cred ca o sa castige acest joc.


CS Hunedoara - FCSB

FCSB are un meci facil in Cupa Romaniei, contra celor de la Hunedoara, echipa de Liga 3. Hunedorenii au si spus ca pentru ei acesta e un eveniment major, asa ca simplul fapt ca au ajuns pana in aceasta faza a competitiei si ca intalnesc FCSB, reprezinta enorm pentru ei. Edi Iordanescu vrea trofee si implicit Cupa Romaniei. Consider ca ros-albastrii, in acest moment, au o echipa extrem de puternica si se bat cu sanse reale la trofeu. Avand in vedere ca CFR Cluj si Universitate Craiova se intalnesc maine in aceasta faza a competitiei, FCSB ar trebui sa puna pret si pe acest trofeu. Totusi, o pretendenta la trofeu o sa fie eliminata, iar daca CFR o sa avanseze, nu stiu pana unde o sa ajunga avand in vedere ca joaca si in Europa League si in campionat. Ma astept la un succes al bucurestenilor in aceasta partida, chiar daca vor juca si cu rezervele.


Aceste 3 pariuri reprezinta Treptele 1, 2 si 3 de la Proiectul "SCARA". Detalii AICI!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Madrid vs RCD Mallorca
Pronostic:
1
Cota
1.25
AC Milan vs Venezia FC
Pronostic:
1
Cota
1.26
CS Hunedoara vs FCSB
Pronostic:
2
Cota
1.20
Cota finala: 1.89
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro