Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 1.76

BETANO

Treptele 1, 2 si 3 de la Proiectul "SCARA"

Inainte de a va prezenta partidele din acest articol, vreau sa va mentionez ca pariurile sunt din cadrul Proiectului "SCARA". Detalii despre acest proiect gasiti >>> AICI <<<

cota2.ro


Real Madrid - Villarreal CF

Real Madrid conduce clasamentul din LaLiga si e urmata la mica distanta de Atletico Madrid. "Los Blancos" au de departe cea mai buna ofensiva din campionat cu 21 de reusite dupa 6 etape si propun un joc colectiv exceptional. Benzema are un start de sezon magnific si ma astept sa faca diferenta si in aceasta partida. Villarreal e pe locul 12 si nu a inceput sezonul cum se astepta. Diferenta dintre cele doua echipe e destul de mare in acest moment si nu vad cu "submarinul galben" ar putea rapune Realul. Real a marcat in 12 din ultimele 13 confruntari contra lui Villarreal pe teren propriu si ma astept sa o faca si azi.


Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!


Borussia M'gladbach - Borussia Dortmund

Gazdele au un start slab de sezon dupa ce in primele 5 etape au reusit sa stranga doar 4 puncte. Plecarea lui Marco Rose la adversara de astazi pare sa se simta si cred ca o sa le fie dificil in fata unui Dortmund, cu un Haaland pur si simplu dezlantuit. Dortmund are probleme de lot insa dupa 5 etape ocupa locul 3, la 4 puncte fata de rivala Bayern Munchen, care are insa si un meci in plus. Cu o a doua ofensiva din campionat, dupa aceeasi Bayern, Dortmund cred ca o sa traga la cele 3 puncte astazi. Sunt orgolii, e un derby si cred ca o sa avemvreo 3-4 reusite.


Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!


FCSB - Academica Clinceni

FCSB vine dupa prelungirile de la Hunedoara insa a fost un meci extrem de epuizant pentru baietii lui Iordanescu Jr. Academica a jucat si ea in Cupa Romaniei si a fost eliminata de Calarasi, dupa ce a condus cu 1-0. Venirea lui Chirila pe banca ilfovenilor nu stiu cat ii poate ajuta, insa eu cred ca in partida de astazi sunt victime sigure. Keseru a fost odihnit si pare ca acest transfer la FCSB ii prieste din plin. Consider ca ros-albastrii vor obtine o victorie destul de lejera in fata unui Clinceni fara prea mari sperante si cu obiective de ramanere pe prima scena.


Aceste 3 pariuri reprezinta Treptele 1, 2 si 3 de la Proiectul "SCARA". Detalii AICI!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Madrid vs Villarreal CF
Pronostic:
Real Madrid marcheaza minim un gol
Cota
1.10
Borussia M'gladbach vs Borussia Dortmund
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.21
FCSB vs Academica Clinceni
Pronostic:
1
Cota
1.32
Cota finala: 1.76
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: In desfasurare

cota2.ro
cota2.ro