Ponturi Pariuri Fotbal Andorra vs Polonia

Superbet

Încasează AICI FreeBetul instant de 120 de Ron oferit doar azi de Betano pentru clienții noi!

Fraților, am ajuns să jucăm iar din banii casei la proiectul BANI PE JOS unde am ajuns la un profit curat de 710 Lei după doar 3 pariuri! Pentru cine nu a urmărit de la început, eu am plecat la drum cu o miză inițială de 500 de Lei, pe care i-am retras la buzunar după primele 2 pariuri câștigate din noua serie, deci joc doar din banii pe care i-am câștigat până acum, nu risc niciun leu din portofelul meu, practic joc din banii casei.

Pariul de astăzi este unul un pic mai atipic pentru valorile cotelor pe care le-am stabilit la acest proiect. Știți foarte bine că jucăm mai prudent, la cote undeva între 1.20 și 1.40, dar și acolo apar de multe ori surprize.

cota2.ro

Cota pe care am găsit-o astăzi, însoțită de argumente, mi se pare un VALUE BET în toată regula și, deși este mai riscantă, la valoarea 2.10, eu consider că merită să risc pe ea cei 710 Lei, care practic nu sunt din buzunarul meu, decât să-i risc pe o cotă de 1.20 care să-mi dea emoții.

În grupa I de calificare pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2022, o avem pe Anglia lider cu 20 de puncte, care primește astăzi vizita Albaniei, formație cu 15 puncte în traistă. Locul secund este ocupat de Polonia, la 3 puncte în spatele Angliei, dar cu 2 puncte peste ocupanta locului 3, Albania.

În mod normal, dacă nu apar surprize de proporții, Anglia ar trebui să-și asigure azi calificarea la mondial de pe prima poziție, cu o victorie în fața Albaniei, ceea ce ar duce-o la 23 de puncte, iar Polonia ar trebui să-și asigure locul secund cu o victorie în Andorra, ceea ce ar duce-o la 20 de punct. Calcule simple, corect?

În acest scenariu foarte plauzibil, Polonia trebuie să se pregătească de 2 meciuri de baraj, iar meciul din ultima etapă, cel de luni împotriva Ungariei, nu ar avea absolut nicio miză!

Bun, în acest caz, din ce am cercetat, avem o listă de 7 jucători ai Poloniei care sunt la un galben de suspendare și selecționerului i-ar cam conveni ca unii dintre ei să fie avertizați în meciul de azi din Andorra, pentru a servi etapa de suspendare pentru cumul de galbene la meciul fără miză cu Ungaria! În acest fel, ei ar porni cu un "cazier curat" înaintea celor două meciuri de baraj pe care le va disputa Polonia!

Arbitru este scoțianul John Beaton, un tip de 39 de ani care poate fi scos din pepeni destul de ușor și devine mână-largă la cartonașe. De asemenea, toate echipele care au jucat pe artificalul din Andorra în această campanie de calificare au încasat minim 2 galbene, inclusiv Anglia (3).

Așadar, cota 2.10 disponibilă în SUPERBET în secțiunea de SPECIALE pentru Peste 1.5 cartonașe galbene încasate de echipa oaspete mi se pare una chiar bună, care merită din plin jucată, mai ales dacă luăm în calcul argumentele pe care le-am enumerat.


DE CE ESTE VALUE BET

V-am mai explicat că un Value Bet nu înseamnă neapărat că vorbim despre un pariu pe care avem încredere mai mare, așa cum spun unii "influenceri" care nu știu nici ce e handicapul asiatic...un Value Bet este un pariu a cărui cotă este mult mai mare decât estimările noastre în materie de procentaj de reușită, iar în acest caz putem să ne raportăm și la cotele altor bookmakeri care au valori mult mai mici, de exemplu:

COTE INDIVIDUALE PER JUCĂTOR

Următorii jucători sunt la un cartonaș galben de suspendare în tabăra Poloniei, deci puteți arunca o privire și pe cotele lor pentru a încasa un cartonaș:

  • Bartosz Bereszynski
  • Pawel Dawidowicz
  • Kamil Glik
  • Grzegorz Krychowiak
  • Michal Helik
  • Damian Szymanski
  • Arkadiusz Milik

Vă sugerez să așteptați întâi să vedeți echipele, ca să observați care dintre ei va fi titular, deci cu mai mari șanse de a fi avertizat! De obicei, la BETANO avem cote LIVE pentru cartonașe încasate de jucători, deci dacă nu aveți cont, e momentul perfect să deschideți unul prin acest link și să introduceți codul promoțional BLACKFRIDAY pentru că veți încasa instant, un FreeBet FĂRĂ DEPUNERE în valoare de 120 de Ron, ofertă valabilă DOAR AZI!


După cum puteți observa în imaginea de mai sus, Glik și Krychowiak sunt deja listați la cotă 4.75 să primească un cartonaș, iar cotele sunt disponibile prematch în UNIBET, una dintre cele mai mari agenții online licențiate în România. Dacă doriți să vă deschideți un cont nou la UNIBET, folosiți acest link pentru a primi un BONUS de 300 de Ron din partea casei la prima depunere

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Andorra vs Polonia
Pronostic:
Polonia peste 1.5 cartonașe galbene
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: 11.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro