Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.26

Superbet

22 de RON Bonus + 222 de rotiri gratuite FĂRĂ DEPUNERE la pariuri pe Superbet AICI


Dragii mei, încercăm astăzi o nouă ispravă la proiectul BANI PE JOS, cel mai în vogă proiect în rândul pariorilor din România! Și nici nu are cum să nu fie din moment ce am demonstrat că se pot face bani cu ajutorul pariurilor progresive într-un timp relativ scurt și la cote destul de mici, cu șanse, teoretic, mai mari de reușită!

cota2.ro


7000 de Ron a fost profitul curat pe care l-am înregistrat în cadrul proiectului BANI PE JOS în luna Decembrie! 5.000 de Ron într-o singură săptămână!


VEZI AICI OBIECTIVELE ȘI PROFITABILITATEA PROIECTULUI


PARIUL 4 - joc tot câștigul acumulat


După 3 pariuri am ajuns de la 500 la 1664 de Ron și îl mizez pe tot în continuare! Azi am combinat 2 meciuri pe același cupon pentru o amărâtă de cotă 1.26, dar nu-i nicio problemă, pentru că ne-a ajutat ieri pariul de cotă 1.75 să ne ridicăm mai repejor!


Spania vs Cehia e meci de handbal, Campionatul European Masculin, ca să fie clar pentru toată lumea care nu știe…argumentele pentru victoria ibericilor sunt de prisos.


La fotbal la portughezi, joacă orbii cu șchiopii, dar Famalicao deși e pe penultimul loc, are un atac decent, a înscris mai multe goluri decât ocupanta locului 7, ca idee. Belenenses a luat gol în 88% din meciurile disputate în acest sezon, în timp ce Famalicao a băgat-o-n ațe în 75% din partidele consumate


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Famalicao vs Belenenses
Pronostic:
gazdele marcehază
Cota
1.18
Spania vs Cehia
Pronostic:
1
Cota
1.07
Cota finala: 1.26
Profit: 2.60
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro