Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.64

Superbet

Liga Campionilor vine cu meciuri destul de interesante pentru ziua de marți. În mod evident, capul de afiș rămâne super-confruntarea dintre Bayern Munchen și Barcelona, dar putem profita la pariuri și de pe urma altor partide extrem de interesante.

Am ales trei ponturi pentru alte trei întâlniri de azi, din etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor, și le-am așezat într-un bilet în care avem multă încredere.

cota2.ro

LIVERPOOL - AJAX (22:00) - În prima etapă, ”cormoranii” au fost implicați în șocul rundei din UCL. Înfrângere cu 4-1 în Italia, contra lui Napoli, după o partidă în care elevii lui Klopp au gafat absolut șocant în defensivă. Acum, Liverpool dă peste Ajax, echipă care a pus-o la respect pe Rangers, 4-0. Fără Henderson, Keita, Konate, Chamberlain și, mai nou, Robertson, Klopp va trebui să găsească o soluție pentru ca Liverpool să revină pe linia de plutire. Pentru că e greu de anticipat, în acest moment, un pariu pe soliști, cel mai bine ne orientăm către ideea de goluri multe pe Anfield.

PLZEN - INTER (19:45) - Unul dintre duelurile dezechilibrate de azi se va desfășura în Cehia, acolo unde Viktoria Plzen va primi vizita lui Inter. Ambele echipe au început cu înfrângere grupa: cehii au pierdut cu 5-1 în fața Barcelonei, în timp ce nerazzurrii au cedat cu Bayern, 0-2. În mod clar, Plzen va fi lanterna acestei grupe infernale și se va pune problema doar la numărul de goluri pe care le-ar încasa. Dacă vrea să se implice în lupta pentru primăvara din UCL, atunci Inter n-are voie să piardă puncte aici, mai ales că gazdele au și foarte multe probleme la nivelul lotului.

LEVERKUSEN - ATLETICO MADRID (22:00) - Grupa B din Liga Campionilor pare una destul de echilibrată, cu Leverkusen, Atletico Madrid, Porto și Brugge, toate echipe care pot emite pretenții pentru primele 2 locuri. După prima rundă, Atleti a câștigat dramatic cu Porto, 2-1, cu trei goluri marcate în prelungirile meciului, în timp ce Brugge a trecut la limită de Leverkusen, 1-0. În Germania vom avea parte de un duel echilibrat, poate n-ar fi rău de aruncat o privire și pe zona de pariuri pe faulturi, dar am putea avea surprize plăcute și în zona de goluri marcate. Ce-i drept, nu foarte multe :)

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Liverpool vs Ajax
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
1.40
Plzen vs Inter
Pronostic:
2
Cota
1.45
Leverkusen vs Atletico Madrid
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.30
Cota finala: 2.64
Profit: 16.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro