Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.25

Superbet

Huddersfield Town și Preston North End se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în etapa cu numărul 16 din Championship. Huddersfield este o formație cameleonică. Își schimbă incredibil fața de la un sezon la celălalt. În 2019 retrograda din Premier League, urmau doi ani încheiați în subsolul ligii secunde, iar ediția trecută se clasa pe locul 3, fiind la un pas de promovare. Acum a revenit la forma dezastruoasă și este penultima în clasament, cu doar 11 puncte obținute în 13 etape. Asta deși lotul este în continuare unul peste media competiției, cotat la 30 de milioane de euro. În urmă cu două săptămâni a fost schimbat și antrenorul, scoțianul Mark Fotheringham (38 de ani) fiind instalat. 

Preston, un club istoric cu două titluri cucerite la începuturile fotbalului englez, în secolul 19, este la al 8-lea sezon consecutiv în Championship. A construit un lot interesant, valorând 40 de milioane de euro, iar proiectul i-a fost încredințat managerului Ryan Lowe. Acesta este un tactician desăvârșit, dovadă linia de clasament din acest moment. Preston este pe 14, având cel mai slab atac din campionat, 8 goluri marcate, dar și cea mai bună defensivă, doar 10 încasate în 15 etape. 

cota2.ro

• ultimul meci direct disputat în Championship între cele două s-a încheiat la egalitate, scor 0-0

• Preston a înregistrat 7 rezultate de egalitate în cele 15 meciuri jucate în acest sezon

• 11 dintre cele 15 partide ale lui Preston au fost X la pauză

• 10.80 ocazii de gol/meci și-a creat Preston în acest sezon. Și Huddersfield are o medie similară, 9.64 oportunități/partidă.

Pe Superbet, cota pentru PsF X este @1.62.

Obține până la 500 de Lei bonus CASH din partea casei la înregistrare pe Superbet AICI

Roda Kerkrade și Heracles Almelo se întâlnesc de la ora 22:00 în Cupa Olandei. 

Roda este un club de tradiție al Olandei. A avut o serie de excepție, 41 de sezoane petrecute în prima divizie. S-a încheiat în 2014, iar din acel moment nu și-a mai regăsit strălucirea. Acum, sub comanda lui Jurgen Streppel, ocupă poziția a 5-a, una de play-off, în Eerste Divisie, al doilea eșalon. Are 18 puncte strânse în 5 runde.

Heracles a retrogradat din Eredivisie sezonul trecut, dar a luat decizii inspirate în vară. John Lammers a fost instalat antrenor, lotul a fost păstrat în condiții bune, iar rezultatele se văd. Oaspeții de astăzi sunt primii în Eerste Divisie, cu 25 de puncte. 

• Heracles are cel mai bun atac din Eerste Divisie, 29 de goluri înscrise în 11 partide

• media golurilor în meciurile lui Heracles din acest sezon este 4.00. Din 11 partide, în 10 s-au marcat peste 2.5 goluri

• și Roda are o ofensivă de invidiat, 21 de goluri înscrise, a 3-a cea mai bună din campionat

• Roda dă și golgeterul ligii secunde, pe Dylan Vente, autor a 11 goluri în 11 apariții. 

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în meci este @1.42.

52 de Lei FreeBet FĂRĂ DEPUNERE la înregistrare pe BETANO! Click AICI!

Almere City și TOP Oss se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în Cupa Olandei. Almere City evoluează de o veșnicie în liga secundă olandeză. A fost aproape de promovare o singură dată, în urmă cu două sezoane, când s-a clasat pe locul 4. Lotul pregătit de Alex Pastoor este unul tânăr, cu o medie de vârstă de 23.4 ani. După primele 11 runde scurse din Eerste Divisie, Almere ocupă poziția a 9-a, cu 16 puncte. 

TOP Oss este adversara de competiție a lui Almere și în campionat, o echipă cu un parcurs asemănător și cu un lot structurat pe aceleași principii, tânăr, ușor naiv în defensiv, dar cu potențial de la mijloc în sus. În clasamentul din Eerste Divisie stă ceva mai rău, 10 puncte obținute în 11 etape, antepenultima poziție. 

• în ultimele 7 meciuri directe s-au marcat de fiecare dată peste 2.5 goluri

• precedentele 3 meciuri directe disputate de Almere pe teren propriu au fost GG

• și precedentele 3 deplasări ale lui Oss au fost GG

• 2.9 goluri este media în meciurile lui Oss din acest sezon. Almere are o medie de 2.8 reușite/partidă.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în meci este @1.36.

35 de Lei Freebet la înregistrare + 25 la verificarea contului pe GetsBet! FĂRĂ DEPUNERE!

SV Elversberg și Bochum se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în Cupa Germaniei. 

SV Elversberg și-a petrecut ultimele decenii între ligile a 4-a și a 3-a din Germania. A revenit în al treilea eșalon la finalul sezonului trecut. Acum pare mai aproape ca niciodată să treacă la următorul nivel. Horst Steffen, pe bancă din 2018, a construit o mașinărie de goluri și conduce clasamentul, 28 de puncte obținute în primele 12 etape. Elversberg a reușit o victorie răsunătoare și în faza precedentă a Cupei Germaniei, 4-3 contra lui Bayer Leverkusen.

La Bochum, ocupanta ultimului loc în Bundesliga, starea de spirit nu este la fel de bună. Rezultatele nefaste au dus la instalarea unui nou manager, Thomas Letsch. Principalul lui obiectiv este salvarea de la retrogradare, așa că în Cupă va folosi cu siguranță și fotbaliști din planul secund. O șansă pentru Elversberg și pentru un meci spectaculos!

• Elversberg are cel mai bun atac din al treilea eșalon al Germaniei, 30 de goluri marcate în 12 etape

• 17 ocazii de gol și 10 șuturi pe spațiul porții a expediat Elversberg în meciul câștigat contra lui Leverkusen în turul precedent din Cupă

• 27 de goluri a încasat Bochum în acest sezon din Bundesliga, cea mai slabă apărare

• ultimele 5 meciuri disputate de Bochum au fost GG sau 3+. 

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri în meci este @1.36.

PROIECT MEGABET

Am jucat acest pariu în cadrul proiectului MegaBet, un proiect de tip challenge cu reinvestirea câștigurilor și obiectiv de multiplicare a mizei de aproximativ 44 de ori în 4 pariuri. Poți vedea detalierea obiectivelor și structura pariurilor din proiect MEGABET aici.


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Huddersfield vs Preston
Pronostic:
PSF X
Cota
1.62
Roda Kerkrade vs Heracles
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.42
Almere vs Top Oss
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.36
Elversberg vs Bochum
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.36
Cota finala: 4.25
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro