Ponturi Pariuri Fotbal Mariehamn vs Oulu

BETFAIR EXCHANGE

Ne-am încălzit de weekend cu meciul de vineri din Supercupa României, iar atunci când vine vorba de pariuri speciale am arătat, încă o dată, că ne păstrăm procentele excelente pentru zona de ”faulturi”.

Acum revenim însă în zona de goluri, iar pentru pariul de azi mergem în Finlanda, acolo unde, de la 18:30, avem confruntarea dintre Mariehamn și Oulu.

cota2.ro

După 13 runde din Veikkausliiga, prima ligă din Finlanda, Mariehamn e lanterna roșie, cu doar 10 puncte, în timp ce Oulu are gânduri europene, fiind pe locul 4, cu 24 de puncte.

  • 7 înfrângeri a contabilizat deja Mariehamn în primele 13 meciuri. Două victorii și 4 remize ar fi singurele plusuri;
  • 7 victorii are Oulu, care a mai pus la balanța pozitivă și 3 remize, în timp ce relele au fost contabilizate doar prin 4 înfrângeri stagionale;
  • 23 de goluri a înscris Oulu - al 2-lea cel mai bun atac, după HJK (24 goluri), dar cea mai cunoscută echipă din Finlanda are însă și 2 meciuri în plus;
  • 12 goluri a marcat Mariehamn, în zona unui gol marcat în medie pe meci! E pe golaveraj negativ pentru că a încasat deja 19 goluri!
  • Foarte interesant este că Mariehamn și Oulu au același număr de goluri primite - 19 - dar diferența din clasament este de 14 puncte.

La nivel de meciuri directe, Oulu a câștigat ultimele 3 meciuri directe, în timp ce Mariehamn bifează și ea două victorii, dacă analizăm ultimele 5 confruntări.

Apropo de aceste ultimele 5 partide, adică de ultimele 2 sezoane din Finlanda, observăm că există lucruri clare:

  • 5 din 5 meciuri cu minimum 3 goluri;
  • 5 din 5 meciuri cu GG (goluri în ambele porți);
  • 3 din 5 meciuri cu minimum 4 goluri;
  • 2 din 5 meciuri cu minimum 5 goluri.

Cota mare pe care o au pariurile pe goluri la acest meci, la toate casele de pariuri, este dată de situația din acest moment a gazdelor! Mariehamn are probleme evidente în atac și nu e implicată în meciuri prea spectaculoase, dar este o echipă care va ieși la joc dacă ofensiva lui Oulu va găsi drumul spre țintă.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Mariehamn vs Oulu
Pronostic:
Peste 2,5 goluri
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: 10.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro