Biletul Zilei format din 5 meciuri la cota 8.56

Superbet

Ziua de sâmbătă a fost excelentă, iar biletul de 5 meciuri cu o cotă de aproape 6 a ieșit fără mari emoții. Glumim! A ieșit în minutul 90+7, în momentul în care Petrolul a egalat-o pe FCSB.

Pentru a doua zi de weekend rămânem tot la categoria de ”bilet cu 5 meciuri”, iar vestea și mai bună este aceea că avem o cotă totală de aproape 9!

cota2.ro

În SuperLigă avem confruntare tare pe Giulești, cu Rapid care primește vizita Universității Craiova. Cum FCSB a făcut din nou pas semi-greșit, sunt șanse bune pentru urmăritoare să mai reducă din diferență. Pare mai degrabă mexi de 1X2, deși giuleștenii au un tonus mult mai bun, așa că noi alegem să fim cu ochii pe fazele fixe, cu un pariu special pe cornere.

În Premier League se joacă derby-ul dintre Manchester United și Manchester City. Știm vorba că într-un derby se poate întâmpla orice, dar diferența dintre United și City pare una colosală în acest moment. ”Cetățenii” sunt în urmărirea lui Tottenham și Arsenal, iar Guardiola nu concepe pas greșit, indiferent dacă vorbim de o vizită pe Old Trafford.

Tot în zona de solist rămânem și pentru La Liga, acolo unde Atletico Madrid îi primește pe Ianis Hagi și colegii săi de la Alaves. Băieții lui Cholo Simeone o pot sări pe Barcelona în cazul unui succes, iar obiectivul n-ar trebui să fie unul complicat, asta pentru că Alaves nu pare să aibă forța pentru a supăra fanii de pe Metropolitano.

Pentru zona de goluri avem două vizite în Serie B și prima ligă din Elveția, cumva în aceeași notă ca la biletul de sâmbătă. Brescia și Bari au ca misiune să ne ofere minimum două goluri, în timp ce la Lugano vs. Young Boys mergem în zona de ”sau” și așteptăm fie goluri în ambele porți, fie măcar 3 reușite în total.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs Univ. Craiova
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.75
Man. United vs Man. City
Pronostic:
2
Cota
1.70
Atletico Madrid vs Alaves
Pronostic:
1
Cota
1.40
Brescia vs Bari
Pronostic:
Peste 1,5 goluri
Cota
1.50
Lugano vs Young Boys
Pronostic:
GG sau Peste 2,5 goluri
Cota
1.37
Cota finala: 8.56
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro