Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.07

Superbet

Biletul zilei de sâmbătă a fost câștigător fără prea mari emoții, dacă aici ”uităm” că United a câștigat doar cu 1-0 în fața modestei Luton!

Pentru azi păstrăm cota totală tot în jurul triplajului, dar o să scădem un meci din listă. În loc de 3 partide, ca ieri, azi vom adăuga doar două meciuri pe biletul nostru.

cota2.ro

LAZIO - AS ROMA (19:00) - Emoțiile le începem în Italia, pe Olimpico, acolo unde avem ”Derby della Capitale”. Lazio o primește pe Roma de pe locul al 10-lea, după o primă parte de sezon extrem de modestă. De cealaltă parte, rivala din oraș se află pe 7, dar într-o formă la fel de proastă.

Pe Sarri și Mourinho îi separă un singur punct, iar ambii caută să-și resusciteze jucătorii după un start complet ratat. Lazialii au 3 succese în ultimele 5 etape, dar vin la derby după eșecul cu Bologna, 0-1, în timp ce Roma are 4 victorii în ultimele 5 etape și au anulat eșecul cu Inter, 0-1, cu o victorie dramatică în fața lui Lecce, scor 2-1.

  • 13 faulturi a făcut AS Roma la ultimul meci direct cu Lazio, pierdut cu 1-0;
  • 18 faulturi a făcut AS Roma la penultimul meci direct cu Lazio, pierdut de-asemenea cu 1-0;
  • Cum Sarri va avea posesia, atunci băieții lui Mourinho vor fi cei care vor puncta mai tare la nivel de agresivitate: 12,1 faulturi per meci face Roma în acest sezon, dar la această rețetă vom adăuga și ingredientele unui derby care întotdeauna a fost încins.

FCSB - FCU CRAIOVA (21:00) - Imediat după fluierul final de pe Olimpico mutăm pe derby-ul dintre FCSB și FCU Craiova. FCSB are din nou șansa de a se desprinde în fruntea ierarhiei, profitând de faptul că Rapid și CFR Cluj au bifat doar remize în această rundă.

Dacă va câștiga în fața lui FCU Craiova, victima preferată a roș-albaștrilor, atunci trupa lui Charalambous se va desprinde la 3 puncte de CFR și la 4 puncte de Rapid, după prima etapă a returului.

  • De când a revenit în SuperLigă, FCU Craiova n-a învins-o niciodată pe FCSB! Au fost 3 victorii pentru FCSB și două rezultate de egalitate;
  • În meciul tur, FCSB s-a impus cu 3-1;
  • În sezonul trecut, FCSB a câștigat cu 2-0 în Oltenia, în timp ce pe teren propriu a izbutit doar o remiză, 1-1;
  • 28 de goluri a marcat FCSB în 15 meciuri, exact același număr de goluri fiind primit de FCU Craiova. Oltenii au 24 de goluri marcate;
  • FCSB e în scădere masivă de joc, dar și de rezultate pe teren propriu! Prilejul perfect ca FCSB să-și revină după 3 meciuri la rând fără victorie din postura de gazdă;
  • FCU Craiova vine după 2 remize consecutive obținute pe teren străin, iar într-un top al deplasărilor ocupă doar locul 12, cu 8 puncte strânse în 7 ”ieșiri”.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lazio vs AS Roma
Pronostic:
Peste 14,5 faulturi AS Roma
Cota
2.05
FCSB vs FCU Craiova
Pronostic:
1
Cota
1.50
Cota finala: 3.07
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro