Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.57

GetsBet

Strasbourg - PSG este primul meci al rundei cu numărul 20 din Ligue 1. Confruntarea de pe Stade de la Meinau este programată să înceapă la ora 22:00. Este presiune la ambele formații, având în vedere etapa trecută, când niciuna n-a reușit să smulgă mai mult de un punct. Parizienii au fost protagoniștii unei mari surprize. Deși au jucat acasă și au condus cu 2-0, fotbaliștii lui Luis Enrique au remizat la doi după revenirea spectaculoasă a lui Brest. De cealaltă parte, Strasbourg a condus la Clermont, dar partida s-a terminat 1-1.

Strasbourg are motive să spere că va încurca liderul din Ligue 1, având în vedere că n-a mai bătut-o nimeni de șase etape. Totuși, șansele ca gazdele să câștige sunt infime, pentru că, din decembrie, nu au mai învins deloc. A fost un 2-1 cu Lille. Anul acesta, echipa lui Patrik Vieira s-a duelat cu Marseille și cu Clermont, de fiecare dată în deplasare, ambele partide finalizându-se cu același scor, 1-1.

cota2.ro

Strasbourg este o nucă tare acasă. Aflată pe locul 10, cu 25 de puncte, echipa lui Viera a pierdut doar două meciuri acasă, cu Lens (0-1) și cu Nantes (1-2). Astfel, cine altcineva îi poate provoca lui Strabsourg o nouă înfrângere pe Stade de la Meinau dacă nu PSG. Echipa lui Luis Enrique este lider detașat în Ligue 1 și joacă fără presiune. Are 44 de puncte, cu șase mai multe decât Nice, ocupanta locului 2. PSG are o singură înfrângere în acest sezon, cu Nice, iar în deplasare nu a bătut-o absolut nimeni. Pe teren străin, parizienii au obținute 6 victorii și au înregistrat trei rezultate de egalitate.

  • 11 februarie 2023 este data la care PSG a pierdut ultima dată în deplasare, scor 1-3, cu AS monaco
  • 3 din ultimele 4 deplasări ale liderului s-au încheiat fără gol primit
  • PSG este neînvinsă în ultimele 13 meciuri cu Strasbourg, indiferent de competiția în care s-au confruntat

Pe GetsBet, cota pentru 2 solist în Strasbourg - PSG este @1.51

Lecce - Fiorentina este meciul care deschide etapa a 23-a din Serie A. Duelul de pe Stadio Vio del Mare va începe la ora 21:45. Se anunță o confruntare destul de echilibrată, cu un ușor avantaj pentru Fiorentina, care, în tur, n-a reușit să se impună la Firenze, acolo unde s-a terminat 2-2. Totuși, cele două echipe au obiective diferite. Lecce este pe locul 14, cu 21 de puncte, la doar trei lungimi de zona nisipurilor mișcătoare. Forma de moment a gazdelor este una extrem de slabă. În ultimele cinci etape, Lecce a pierdut patru meciuri și a făcut un egal. Vine după 1-2, cu Genoa, meci pierdut deși a condus cu 1-0.

De cealaltă parte, oaspeții trag cu dinții să prindă un loc de Europa. Fiorentina este pe poziția a 6-a, cu 34 de puncte, la fel ca Lazio, care este pe 7, dar cu un golaveraj mai bun. Totuși, trupa din Firenze ar putea urca în clasament. Un succes ar duce-o peste Atalanta (locul 4, 36 de puncte) și Roma (locul 5, 35 de puncte). Pare momentul ca fotbaliștii lui Vicenzo Italiano să mai câștige și ei după seria de trei meciuri la rând fără victorie.

  • În ultimele cinci meciuri directe, Fiorentina a câștigat de două ori, Lecce o dată, iar alte două meciuri s-au terminat la egalitate
  • Ambele echipe au absenți pentru acest duel: Lecce e fără Ramadani, suspendat, și Dermaku, accidentat
  • La oaspeți lipsesc Ikone, suspendat, accidentații Dodo și Castrovilli și Kouame, plecat la Cupa Africii pe Națiuni

Pe GetsBet, cota pentru G.G. sau peste 2,5 goluri: Da este @1.70


Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Strasbourg vs PSG
Pronostic:
2 solist
Cota
1.51
Lecce vs Fiorentina
Pronostic:
G.G. sau peste 2,5 goluri: Da
Cota
1.70
Cota finala: 2.57
Profit: 7.85
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro