Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.87

Superbet

FCSB - Farul este derby-ul care trage cortina peste etapa a 24-a din SuperLiga. Partida de pe Național Arena, în care se înfrunta vicecampioana și campioana en-titre, este programată luni, 5 februarie, ora 20:00. Cele două formații s-au bătut la titlu în sezonul trecut până aproape de finalul play-off-ului, „marinarii” având câștig de cauză. Acum, FCSB și Farul au obiective diferite. Roș-albaștrii vor să mărească ecartul față de CFR Cluj și Rapid, în timp ce echipa lui Hagi, care în ziua meciului va împlini 59 de ani, trage cu dinții să prindă play-off-ul. Așadar, sunt premise extrem de mari ca partida de pe Național Arena să fie una extrem de spectaculoasă, cu goluri, exact cum s-a întâmplat mai de fiecare dată când s-au întâlnit FCSB și Farul Constanța.


cota2.ro

La Ovidiu, în tur, FCSB a câștigat controversat, scor 1-0, dintr-un penalty contenstat aprig de „marinari”. Cu toate astea, în ceea ce privește meciurile directe, Farul conduce disputa cu scorul de 3-2. Înaintea partidei de pe Național Arena, FCSB, echipa cu cel mai bun atac și cea mai bună apărare din SuperLiga 45-20, este pe primul loc, cu 50 de puncte, opt mai multe decât CFR și Rapid. De cealaltă parte, Farul e pe 5, cu 36 de puncte, patru mai multe decât ocupanta locului 7, Hermannstadt.


  • FCSB nu va putea să se bazeze la acest meci pe golgheterul SuperLigii, Darius Olaru (14 goluri), care e suspendat
  • FCSB a făcut show în primele două meciuri din 2024, 4-0 cu UTA și 3-0 cu Universitatea Craiova
  • Farul a câștigat și ea primele două meciuri din acest an, cu U Craiova și FC U Craiova, 2-1, respectiv 1-0
  • Echipa lui Hagi e în formă bună, cu patru victorii și două egaluri în ultimele șase partide


Pe SuperBet, cota pentru G.G. sau peste 2,5 goluri în FCSB - Farul este @1.47


FC Voluntari - Hermannstadt este partida care se joacă înaintea derby-ului de pe Național Arena. Duelul de pe „Anghel Iordănescu” e programat tot luni, 5 februarie, dar de la ora 17:00. Și aici, ambele formații au obiective diametral opuse. În timp ce ilfovenii se zbat să se salveze de la retrogradare, sibienii speră că vor prinde play-off-ul pentru prima dată în istorie. Pentru acest lucru, echipa lui Marius Măldărășanu s-au întărit cu cel mai bun marcator U21 din SuperLiga, Ianis Stoica (5 goluri).


De cealaltă parte, gazdele vin și ele cu o noutate importantă. L-au numit în funcția de antreor principal pe Nicolae Dică, care are ca obiectiv să scoată echipa din zona roșie. Tandemul Poenaru-Dună a fost demis după eșecul usturător de la Cluj, scor 1-4, cu CFR. FC Voluntari este pe locul 14 în SuperLiga, cu 25 de puncte, trei mai puține decât Oțelul, prima echipă aflată deasupra liniei. În primul joc oficial din 2024, FC Voluntari a făcut 1-1 cu Oțelul. Hermannstadt vine după victoria facilă cu FC Botoșani, acasă, scor 2-0.


  • Echipa lui Măldărășaunu are nevoie de victorie pentru a intra în Top 6. E la doar un punct de Sepsi, care a pierdut cu U Craiova, scor 1-3.
  • Palmarestul e de partea lui Hermannstadt, care n-a pierdut decât o dată în istorie cu FC Voluntari
  • În patru din ultimele cinci confruntări directe s-au marcat peste 2,5 goluri
  • Trei victorii, o înfrângere și un egal au sibienii în ultimele cinci dueluri directe cu Voluntari


Pe SuperBet, cota pentru Ambele marchează în FC Voluntari - Hermannstadt este @1.90

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
FCSB vs Farul Constanța
Pronostic:
G.G. sau peste 2,5 goluri
Cota
1.51
FC Voluntari vs Hermannstadt
Pronostic:
Ambele echipe marchează
Cota
1.90
Cota finala: 2.87
Profit: 9.35
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro