Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.71

BETANO

Brentford și Manchester City trag cortina peste etapa cu numărul 23 din Premier League. Partida de pe Brentford Community Stadium e programată luni, 5 februarie, de la ora 22:00. Cum era de așteptat încă de la începutul sezonului, cele două formații au obiective total diferite. „Albinele” încearcă pentru al treilea sezon la rând să evite retrogradarea, în timp ce Manchester City vrea să își păstreze titlul de campioană. Înainte să primească vizita campioanei Europei și a Angliei, Brentford se află pe locul 15 în Premier League, la doar trei lungimi deasupra pozițiilor care duc în Championship. Forma de moment este una execrabilă. Echipa lui Thomas Frank a câștigat doar o partidă, iar pe restul de patru le-a pierdut.


cota2.ro

De cealalaltă parte, City e în urmărirea lui Liverpool și Arsenal. Campioana en-titre are 46 de puncte, cu cinci mai puține decât „cormoranii” și cu trei mai puține decât „tunarii”. Motivul pentru care vom oferi pronosticul la acest duel este dat și de forma de moment a „cetățenilor”, care în patru din ultimele cinci partide au marcat de fiecare data cel puțin 1,5 goluri. City vine după patru succese la rând și are al doilea cel mai bun atac din Anglia, 51 de goluri.


Pe Betano cota pentru Man City peste 1,5 goluri în Brentford - Man City este @1.38


AS Roma - Cagliari este programat luni, 5 februarie, de la ora 21:45, în runda cu numărul 23 din Serie A. Se anunță o partidă dezechilibrată pe Stadio Olimpico având în vedere forma diametral opusă pe care o traversează cele două formații. „Capitolini” trag cu dinții să nu iasă din top 6. Sunt pe locul 6, cu 35 de puncte, la fel ca Napoli, care stă la pândă pe poziția a 7-a. Fosta echipă a lui Jose Mourinho, înlocuit cu Daniele De Rossi, speră să lege al treilea succes consecutiv, după 2-1 la Salernitana și 2-1 la Verona.


În schimb, Cagliari e într-o situație critică. Pe locul 17, are 18 puncte, la fel ca Verona și Empoli, primele două formații aflate în zona roșie, care duce în Serie B. Vine după două eșecuri la rând, cu Torino (1-2) și Frosinone (1-3), iar șansele ca situația să se schimbe în această seară pe Olimpico sunt infime


Pe Betano cota pentru 1 solist la AS Roma - Galiari este @1.52


Rayo Vallecano - Sevilla este duelul care închide etapa a 23-a din LaLiga. Meciul de pe Campo de Futbol de Vallecas va începe la ora 22:00. Se anunță un duel foarte important la retorgradare. Gazdele sunt pe 13, la 7 puncte de linia roșie, în timp ce andaluzii, care au 17 puncte, sunt ținuți peste Cadiz doar datorită golaverajului. Înaintea duelului direct, ambele echipe sunt total ieșite din formă.


Rayo, formație la care e legitimat și internaționalul român Andrei Rațiu, are doar o victorie în ultimele 12 etape din LaLiga. De cealaltă parte, situația în care a ajuns Sevilla pare neverosimilă având în vedere că andaluzii sunt deținătorii în exercițiu a trofeului Europa League. Vădită de absența golghegterului En-Nesry, care a participat cu Maroc la Cupa Africii, Sevilla n-a bifat decât trei succese în acest sezon. Forma de moment e catastrofală. În ultimele cinci partide, formația antrenată de Quique Sanchez Flores a bifat un egal și patru eșecuri.


Pe Betano cota pentru Rayo peste 0,5 goluri în Rayo - Sevilla este @1.29



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Brentford vs Manchester City
Pronostic:
Manchester City peste 1,5 goluri
Cota
1.38
AS Roma vs Cagliari
Pronostic:
1 solist
Cota
1.52
Rayo Vallecano vs Sevilla
Pronostic:
Rayo peste 0.5 goluri
Cota
1.29
Cota finala: 2.71
Profit: 6.84
Stake: 4
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro