Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.72

UNIBET

Nigeria - Africa de Sud este prima semifinală de la Cupa Africii pe Națiuni. Meciul de pe Stade de la Paix e programat miercuri, 7 februarie, de la ora 19:00, dar nu va fi transmis la TV în România. Acest penultim act de la turneul final din Coasta de Fildeș reprezintă o adevărată surpriză. Deși are trei titluri continentale, naționala lui Jose Peseiro nu era printre favorite la câștigarea trofeului. Acum, însă, nigerienii sunt foarte aproape de succesul cu numărul 4. La această ediție a Cupei Africii, Nigeria este singura reprezentativă care nu a pierdut niciun meci, alături de DR Congo. Mai mult, în ultimele patru meciuri, fotbaliștii lui Peseiro au câștigat de fiecare dată. Din păcate, selecționerul portughez nu se va mai putea baza în turneu pe Victor Osimhen. Starul lui Napoli s-a accidentat.

O surpriză și mai mare o reprezintă prezența Africii de Sud în careul de ași. Nu are decât un singur trofeu în palmares, pe cel din 1996, când sud-africanii au fost gazde. Ba, mai mult, la ediția precedentă, naționala lui Hugo Broos a fost absentă. Bafana Bafana a dat lovitura în optimi, când a reușit să o elimine pe Maroc, scor 2-0, semifinalistă la ultimul Campionat Mondial. Africa de Sud a vut însă emoții în sferturi, când a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de naționala Capului Verde. Va fi al 13-lea meci din istorie între Nigeria și Africa de Sud. Palmaresul este net în favoarea alb-verzilor, 7 victorii, 4 remize și 1 înfrângere.

cota2.ro

Pe Unibet cota pentru 1 solist la Nigeria - Africa de Sud este @1.62

Coasta de Fildeș - DR Congo este cea de-a doua semifinală de la Cupa Africii pe Națiuni. Partida se va disputa pe arena Stade Olympique Alassane Ouattara începând cu ora 22:00. Ivorienii au ajuns până aici fără să aibă vreun joc convingător, dar rămân în continuare cu șanse bune la trofeu având în vedere că sunt țara gazdă a acestui turneu final. Naționala pregătită la Cupa Africii de interimarul Emerse Fale n-a obținut decât un succes în 90 minute, primul meci din faza grupelor, scor 2-0, cu Guinea-Bisau. Au urmat apoi eșecuri cu Nigeria, scor 0-1, și Guineea Ecuatorială, scor 0-4. În optimi, Coasta de Fildeș a trimis acasă campioana en-titre, Senegal, după un gol egalizator marcat de Kessie în minutul 86, calificarea fiind obținută la lovituri de departajare. În sferturi, ivorienii au eliminat-o pe Mali, în prelungiri, golul calificării fiind înscris de Diakite în minutul 120+2.

Deși a pornit mai greu, Costa de Fildeș rămâne favorită la calificarea în marea finală. Trebuie să treacă însă de DR Congo, care se anunță a fi un adversar incomod. S-a calificat în fazele eliminatorii de pe locul 2, după trei remize consecutive, 1-1 cu Zambia, 1-1 cu Maroc și 0-0 cu Tanzania. Marea surpriză a venit în optimi, acolo unde congolezii au trimis acasă Egiptul lui Mo Salah, la loviturile de departajare, după ce la finalul prelungirilor a fost 1-1. În careul de ași, naționala lui Sebastien Desabre ajuns după ce a învins-o cu 3-1 pe Guinea. Va fi al 9-lea meci direct Coasta de Fildeș - Congo. Gazdele au statistica de partea lor, cu 3 victorii, 3 remize și un eșec.

Pe Unibet cota pentru DR Congo peste 0,5 goluri la Coasta de Fildeș - DR Congo este @1.68

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Nigeria vs Africa de Sud
Pronostic:
1 solist
Cota
1.62
Coasta de Fildeș vs DR Congo
Pronostic:
DR Congo peste 0,5 goluri
Cota
1.68
Cota finala: 2.72
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro