Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.20

GetsBet

Oțelul - FC U Craiova 1948 este meciul care deschide etapa cu numărul 25 din SuperLiga. Partida de la Galați e programată vineri, 9 februarie, de la ora 17:00. Se anunță un meci care poate avea implicații importante atât în lupta pentru play-off, cât și pentru evitarea retrogradării. Oțelul și FC U Craiova sunt două dintre echipele frumoase ale campionatului, dar amândoua au avut oscilații de formă încă de la startul sezonului. Echipa lui Dorinel Munteanu este o echipă rănită, având în vedere că a pierdut pentru prima dată în deplasare în acest campionat, scor 1-2. În precedentele două partide din 2024, moldovenii au terminat la egalitate, scor 1-1, cu FC Voluntari și Petrolul. Înainte să primească vizita oltenilor,


cota2.ro

Oțelul este pe locul 12, cu 28 de puncte. Este echipa care, alături de petrolul, are cele mai multe egaluri din Liga 1, 13 la număr. În rest, a câștigat cinci meciuri și a pierdut de opt ori. Dacă Oțelul este o echipă organizată și bazată pe o pregătire fizică foarte bună, la polul opus, FC U Craiova este o echipă căreia îi place să se deschdidă. Dovadă și faptul că n-are decât trei egaluri până acum. În rest, băieții lui Giovanni Costantino, care ocupă locul 10, cu 30 de puncte, au nouă victorii și 12 eșecuri. Oltenii au moral bun. Au câștigat pentru prima dată în 2024, scor 2-1, cu Dinamo, după o evoluție entuziasmantă a lui Bauza și Bahassa.


Pe GetsBet, cota pentru G.G. sau peste 2,5 goluri la Oțelul - FC U Craioiva 1948 este @1.66


Universitatea Craiova - Universitatea Cluj este al doilea duel din runda cu numărul 25 a SuperLigii. Partida de pe „Ion Oblemenco” va începe la ora 20:00 și se va disputa între două formații cu aspirații la play-off. În ciuda aspirațiilor de a terminat în top 6, ambele echipe studențești au avut evoluții oscilante în acest sezon. Înainte de startul rundei, gazdele au 37 de puncte și ocupă locul 4 în SuperLiga, la patru lungimi deasupra liniei care departajează play-off-ul de play-out. În schimb, „șepcile roșii” sunt pe locul 8, cu 32 de puncte, două mai puține decât Sepsi, care ocupă ultima poziție de play-off. Înainte să primească vizita lui U Cluj, echipa lui Ivailo Petev și-a mai refăcut moralul. A învins-o cu 3-1 pe Sepsi, după ce nu mai câștigase în SuperLiga de la începutul lunii decembrie. Marea absență a Craiovei este cea a lui Mitriță, suspendat. Va reveni însă căpitanul Nicușor Bancu.


În schimb, U Cluj nu pare să își mai revină din picaj. Deși are un lot foarte bun și prestează un fotbal bun, „șepcile roșii” au pierdut patru din ultimele cinci meciuri! Ultima înfrângere a venit surprinzător, acasă, în etapa precedentă, cu UTA Arad, scor 1-3. De menționat că, de când Universitatea Cluj a promovat în SuperLiga, ardelenii nu au reușit să obțină niciun succes împotriva Universității Craiova. Va fi al cincilea duel direct U Craiova - U Cluj, precedentele patru terminându-se cu victoria oltenilor, o dată, și cu alte trei rezultate de egalitate.


Pe GetsBet, cota pentru G.G. la Universitatea Craiova - Universitatea Cluj este @1.93

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Oțelul vs FC U Craiova 1948
Pronostic:
G.G. sau peste 2,5 goluri
Cota
1.66
Universitatea Craiova vs Universitatea Cluj
Pronostic:
G.G.
Cota
1.93
Cota finala: 3.20
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro