Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.02

LasVegas

Cadiz - Betis este meciul care deschide runda cu numărul 24 din LaLiga. Duelul andaluz e programat vineri, 9 februarie, de la ora 22:00. Oaspeții pornesc cu prima șansă și acest meci și pentru că gazdele n-au mai câștigat un meci oficial în 90 de minute din septembrie 2023. Pe locul 17, primul din zona fierbinte, Cadiz are 17 puncte, cu trei mai puține decât Mallorca. Vine însă după două rezultate de egalitate, două remize albe, cu Athletic Bilbao și Villarreal.


cota2.ro

De cealaltă parte, alb-verzii traversează o formă oscilantă, dar speră să profite de adversarul mai slab din această rundă și să urce în zona de cupe europene. Betis are 35 de puncte, fiind pe locul 8, la egalitate cu Valencia, locul 7, cu două mai puține decât Real Sociedad ultima formație din top 6. În mod cert, oaspeții se pot lăuda cu un moral mai bun. Vin după două meciuri în care au obținut patru puncte, din victoria cu Mallorca (1-0) și remiza cu Getafe (1-1).


Las Vegas ne oferă pentru X2 la Cadiz - Betis o cotă de 1.42


Dortmund - Freiburg este primul meci al etapei a 21-a din Budesliga. Confruntarea de pe Signal Iduna Park va lua startul la ora 21:30. BVB este o adevărată Bestia Nera pentru Christian Streich, care, de când a preluat-o pe Freiburg, a pierdut nu mai puțin de 17 din cele 22 de confruntări directe. Pe locul 4, la trei puncte în spatele lui Sttutgart, Borussia vine după 0-0 cu Heidenheim, prima remiză albă a galben-negrilor din ultimii cinci ani! Totuși, Dortmund e o echipă în formă. Nu doar că a pierdt numai trei meciuri în Bundesliga, dar are și trei victorii în primele trei partide ale anului, cu Darmstadt (3-0), Koln (4-0) și Bochum (3-1). BVB nu are voie să facă pași greșiți în această rundă și pentru că riscă să iasă din top 4. Leipzig e pe locul 5, la doar o lungime distanță.


Borussia are patru victorii în cele mai recente patru dueluri directe cu Freiburg. Mai mult, BVB n-a mai pierdut pe teren propriu cu echipa lui Streich din 2021! Freiburg atacă și ea locurile de Europa. Este pe 7, cu 28 de puncte, trei mai puține decât Frankfurt. Forma de moment nu este însă cea mai grozavă pentru formația oaspete. După ce a încheiat anul cu un eșec 2-3, cu Heidenheim, au urmat o remiză albă, cu Union Berlin, o victorie cu Hoffenheim, scor 3-2, și două eșecuri cu Werder Bremen și cu VfB Stuttgart, ambele pierdute cu 1-3.


Las Vegas ne oferă pentru 1 solist la Dortmund - Freiburg o cotă de 1.50


Marseille - Metz este primul joc al etapei a 21-a din Ligue 1. Duelul de pe Velodrome e programat și el vineri, 9 februarie, începând cu ora 22:00. Pare prilejul perfect pentru echipa lui Genaro Gattuso să spargă gheața și să câștige, în sfârșit, în 2024, având în vedere că oaspeții traversează o formă catastrofală și sunt foarte aproape de retrogradare. Meciul contra lui Metz pare de acum ori niciodată pentru OM, care are patru egaluri și o înfrângere anul acesta în Ligue 1. În 2024, băieții lui Gattuso nu au câștigat decât în Cupă, scor 1-0, cu Thionville Lusitanos, dar au părăsit rapid competiția în 16-imi după un eșec la penalty-uri cu Rennes.


Deși are ca obiectiv top 4, locurile care duc în Liga Campionilor, Marseille nu e decât pe poziția a 8-a, cu 29 de puncte, la șase lungimi de Lens. Marseille primește vizita lui Metz după 0-1 la Lyon, dar are toate motivele să spere că va lua cele trei puncte în etapa cu numărul 21. În ultimele 10 meciuri, echipa lui Gattuso e invincibilă acasă. În schimb, oaspeții au o linie de clasament horror: 4 victorii, 4 egaluri și 12 înfrângeri. Metz e pe 16, cu 16 puncte, la trei lungimi de salvarea de la retrogradare. Echipa antrenată de Ladislau Boloni a pierdut de fiecare dată în ultimele șapte meciuri de Ligue 1 și doar golaverajul o ține pe loc de baraj, peste Lorient, Clermont, lanterna roșie a clasamentului, are doar un punct în spatele lui Metz și nu ar fi o surpriză ca rocada să se facă chiar după această rundă.



Las Vegas ne oferă pentru 1 solist la Marseille - Metz o cotă de 1.42

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Cadiz vs Betis
Pronostic:
X2
Cota
1.42
Dortmund vs Freiburg
Pronostic:
1
Cota
1.50
Marseille vs Metz
Pronostic:
1
Cota
1.42
Cota finala: 3.02
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro