Ponturi Pariuri Fotbal Manchester City vs Everton

Superbet

Manchester City - Everton este meciul care deschide etapa a 24-a din Premierul League. Confruntarea se joacă pe Etihad, care se anunță un vulcan albastru, și e programată sâmbătă, 10 februarie, de la ora 14:30. Cele două formații, s-au întâlnit recent, partida tur disputându-se în luna decembrie și terminându-se cu victoria „cetățenilor”, scor 3-1, în ciuda faptului că au fost conduși cu 0-1.


cota2.ro

Campioana Angliei și a Europei este favorită la o victorie de răsunet și în retur. Echipa lui Pep Guardiola are ca obiectiv primul loc, pe care se află Liverpool, cu 51 de puncte, două mai multe decât City și Arsenal. Campiaoana en-titre s-a apropiat după ce a profitat de înfrângerea lui Liverpool cu Arsenal, scor 1-3, iar ea a învins-o pe Brentford cu același scor.


Prin urmare, Manchester City poate să devină Lider în Premier League. Tot ce trebuie să facă este să câștige din nou confruntarea cu „caramelele”, care se zbat să nu coboare în Championship la finalul sezonului. Șansele ca „cetățenii” să facă spectacol sunt foarte mari și pentru că au cea mai bună ofensivă din Anglia, 54 de goluri marcate.


Dacă Guardiola îi are la dispoziție pe Haaland și pe De Bruyne, reveniți după accidentări, Sean Dyche se confruntă cu probleme de lot. Dele Alli, Abdoulaye Doucoure și Andre Gomes sunt accidentați, în timp ce Idrissa Gueye, Arnaut Danjuma, Amadou Onana și Seamus Coleman sunt incerți.


Înainte să meargă pe Etihad, Everton este pe locul 18, cu 19 puncte, unul mai puțin decât Luton, prima echipă din afara zonei de fierbinți. Obiectivul este clar evitarea retrogradării, dar „caramelele” au ajuns în această situație și pentru că au fost penalizate cu zece puncte.


Trupa lui Sean Dyche se poate lăuda cu faptul că are un moral ceva mai bun după ultima etapă. Everton a fost condusă cu 0-1 și 1-2 de către Tottenham, dar a reușit să plece cu un punct după ce a egalat dramatic. În ciuda poziției în clasament, apărarea e punctul forte al oaspeților, doar 30 de goluri încasate. Atacul nu merge însă la fel de bine. În 23 de etape, Everton a marcat de 26 de ori.



Superbet oferă la pronosticul „1 & peste 3,5 goluri” o cotă de @2.35

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester City vs Everton
Pronostic:
1 & peste 3,5 goluri
Cota
2.35
Cota finala: 2.35
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro