Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Rapid

Superbet

CFR Cluj – Rapid este derby-ul etapei a 25-a din SuperLiga. Meciul este programat sâmbătă, 10 februarie, de la ora 21:15. Partida are implicații serioase în lupta la titlu având în vedere faptul că cine câștigă acest meci poate intra în lupta la titlu.


cota2.ro

Înaintea confruntării directe, CFR și Rapid au același număr de puncte, 42, și sunt la nouă lungimi de liderul FCSB, care nu are meci ușor. Joacă mâine, de la 20:45, cu Sepsi.

Revenind la duelul din Gruia, care va fi arbitrat de Sebastian Colțescu, CFR Cluj îi este superioară Rapidului datorită golaverajului. Ardelenii sunt pe locul 2, golaveraj 43-24, spre deosebire de Rapid, care e pe 3, cu 42 de goluri marcate și 27 înacasate.


CFR Cluj a început șocant putem spune anul 2024. Înfrângere la Botoșani, scor 0-1. Eșecul i-a fost fatal lui Andrea Mandorlini, care a fost înlocuit pe banca tehnică cu Adrian Mutu. De când a venit „briliantul”, CFR Cluj a câștigat ambele jocuri, cu FC Voluntari, scor 4-1, și cu Petrolul, scor 2-1. Victoria de la Ploiești a fost dramatică, obținută în al patrulea minut de prelungiri.


De cealaltă parte, Rapid a câștigat toate meciurile din 2024. Nu a fost însă ușor pentru că fiecare succes a fost la limită. Constanta a fost Borisav Burmaz, noua achiziție a alb-vișiniilor, care a marcat mereu ultimul gol al echipei lui Bergodi în 4-3 cu FC U Craiova, 2-1 cu Dinamo și 2-1 cu Oțelul.

În turul actualului sezon regulat, Rapid s-a impus cu 3-1 în Giulești, prin golurile marcate de Rrahmani (5, 51) și Petrila (71), respectiv Deac (10).


Cele două rivale s-au întâlnit în acest sezon și în grupele Cupei României, pe 6 decembrie 2023, tot în Giulești. A fost 0-0, rezultat care a însemnat calificarea clujenilor în „sferturi” și ratarea obiectivului Cupei de către gruparea de sub Podul Grant.


CFR nu a câștigat niciuna din ultimele patru confruntări directe: Au fost trei victorii pentru Rapid și remiza din Cupă. Cu toate acestea, meciurile dintre CFR și Rapid au fost spectaculoase în ultima vreme. În 5 din ultimele 6 dueluri din SuperLiga s-au marcat peste 2,5 goluri și au înscris ambele echipe.


Superbet oferă la pronosticul GG & peste 2,5 goluri o cotă de @2.25

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs Rapid
Pronostic:
GG & peste 2,5 goluri
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro