Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs Sepsi

UNIBET

FCSB – Sepsi este meciul care închide seara de SuperLiga în această duminică. Meciul e programat de la 20:45 pe Național Arena.

Roș-albaștrii au neapărată nevoie de victorie, după ce Rapid s-a apropiat la șase puncte în urma succesului de la Cluj, scor 1-0, cu CFR. Deși covăsnenii sunt pe loc de play-off, dar misiunea pare a fi una ușoară având în vedere că Sepsi nu i-a pus mai niciodată probleme liderului.

cota2.ro

Vestea bună pentru roș-albaștri e că se pot baza pe serviciile lui Florinel Coman și Darius Olaru, reveniți după răceală, respectiv suspendare. Totuși, Charalambous i-a pierdut pe Șut, suspendat, și Octavian Popescu, accidentat. În 2024, FCSB a câștigat primele două meciuri fără drept de apel, scor 4-0 și 3-0, cu UTA Arad și cu U Craiova, iar în al treilea a remizat dramatic, scor 1-1, cu Farul Constanța.

În mod cert, gazdele nu se vor mai putea baza pe serviciile lui Andrea Compagno. Golgheterul echipei din sezonul trecut a fost cedat în China pentru doar 120.000 de euro. Și Radunovic e incert, tot din cauza unei răceli, dar asta înseamnă că ar putea debuta Nana Antwi.

De cealaltă parte, Sepsi și ea are absențe importante. Ștefănescu este răcit și nu va putea juca, dar vor absenta și alte piese importante, Ninaj, Varga și Debeljuh. Deși a început anul în forță, scor 6-0 cu Poli Iași, Sepsi a pierdut următoarele două meciuri, scor 1-2, cu UTA, și 1-3, cu Universitatea Craiova.

În turul sezonului regulat, Sepsi n-a avut nicio șansă cu vicecampioana en-titre. FCSB s-a impus cu scorul de 5-2 în partida de la Sf. Gheorghe. Cum spuneam , Sepsi pare o victimă preferată pentru gruparea roș-albastră. Ultimele cinci meciuri directe s-au încheiat cu victoria echipei de pe primul loc. Covăsnenii n-au câștigat niciuna din precedentele opt confruntări cu FCSB. Ultima victorie a covăsnenilor datează de pe 4 aprilie 2021, 2-1 în deplasare.

FCSB are cea mai bună ofensivă și apărare din SuperLiga, cu 46 de goluri marcate și 21 încasate. De cealaltă parte, Sepsi, care pe 6 în clasament, cu 33 de puncte, la egalitate Hermannstadt și U Cluj, a marcat 35 de goluri și a încasat 30.

Unibet oferă la pronosticul „1 solist și G.G” la FCSB - Sepsi o cotă de @3.60

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
FCSB vs Sepsi
Pronostic:
1 solist și G.G:
Cota
3.60
Cota finala: 3.60
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro