Ponturi Pariuri Fotbal Farul vs Dinamo

Fortuna

Farul – Dinamo este meciul care închide runda a 25-a din SuperLiga. Partida de la Ovidiu e programată luni, 12 februarie, de la ora 20:00. Farul s-a poziționat pe 5, cu 37 de puncte, golaveraj 34-33, iar Dinamo a căzut pe ultima poziție, având doar 16 puncte, 15 goluri marcate și 36 primite.

După remiza obținută dramatic pe terenul FCSB-ului, Farul s-a instalat pe locul 5 în campionat, cu 37 de puncte. Echipa lui Hagi are golaveraj pozitiv, 34-33 și are nevoie de succes pentru a își consolida locul de play-off. De cealaltă parte, Dinamo, care, deși practică un fotbal frumos, a picat pe ultimul loc, cu doar 16 puncte. Golaverajul e horror, 15-36.

cota2.ro

Campioana en-titre a început bine anul. Are două victorii și un egal, deci e neînvinsă. Chiar dacă nu se va putea baza pe serviciile lui Louis Munteanu, suspendat, Hagi e obligat să câștige contra lui Dinamo. Un succes i-ar urca pe „marinari” pe locul 4 în SuperLiga. Farul e favorită la victorie. În ultimele șapte meciuri de SuperLiga nu a luat nicio bătaie și acum e la trei lungimi față de Sepsi, care a pierdut deja meciul din această etapă, 0-1, cu FCSB.

De cealaltă parte, Dinamo joacă bine, a marcat de fiecare dată în 2024, dar de fiecare dată a pierdut. A fost 1-2 cu FC U Craiova, 1-2 cu Rapid și 0-1 cu Petrolul. Pe lângă lipsa de rezultate, Kopic se confruntă și cu probleme mari de lot. L-a pierdut pe Lucas, plecat în Vietnam. Ilic e suspendat, Moura accidentat, iar Neluț Roșu a devenit incert.

În partida tur din sezonul regulat, Farul a câștigat cu 2-0 la București, grație reușitelor lui Budescu și Vână. Mai mult, „marinarii” au câștigat de fiecare dată în ultimele treiconfruntări directe. Când cele două formații s-au întâlnit la Ovidiu, în august 2021, fotbaliștii lui Hagi s-au impus cu 3-0. De altfel, meciurile dintre Farul, ex-Viitorul, și Dinamo au fost mereu spectaculoase.

Pe Fortuna pronosticul „1 solist & G.G.” la Farul - Dinamo are o cotă de @3.60

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Farul vs Dinamo
Pronostic:
1 solist & G.G.
Cota
3.60
Cota finala: 3.60
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro