Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.85

UNIBET

RB Leipzig – Real Madrid este unul din primele două meciuri ale optimilor UEFA Champions League. Partida de Red Bull Arena e programată în această seară, de la ora 22:00.


cota2.ro

La prima vedere se anunță un meci extrem de echilibrat având în vedere că ambele formații se confruntă cu probleme. Gazdele nu traversează cea mai bună perioadă a lor, deși în ultimii ani obișnuiau să se bată la vârful Budesligii. Acum sunt doar pe locul 5, la șase lungimi de podium. De cealaltă parte, Carlo Ancelotti se confuntă cu mari probleme de efectiv. Real Madrid are infirmeria plină, iar ultimul care s-a adăugat listei accidentaților este chiar Jude Bellingham. Starul englez va lipsi două săptămâni după accidentarea suferită în partida cu Girona, câștigată cu scorul de 4-0.


Ca urmare a acestui succes, „galacticii” s-au distanțat la cinci punctea în fruntea ierarhiei din LaLiga, acolo unde, pe locul 2 e chiar Girona. De cealaltă parte, nemții vin după un joc și un rezultat modeste, 2-2, la Augsburg. Toate speranțele lui Marco Rose se pun în atacantul Openada, care a marcat de 15 ori în actuala ediție de campionat și de 4 ori în Champions League.

Courtois, Alaba, Eder Militao, Rudiger, și Nacho. Așa arată lista accidentaților din apărarea lui Real Madrid, iar acestora li s-a adăugat și vedeta din atac, Jude Bellingham. În ciuda acestor probleme de efectiv, „los blancos” rămân în continuare cu prima șansă la calificarea în sferturi.


Va fi pentru a treia oară când Leipzig și Real Madrid joacă una împotriva celeilalte. S-a mai întâmplat în toamna lui 2022, în faza grupelor. Atunci, cele două formații și-au împărțit victoriile. A fost 2-0 pentru spanioli pe Bernabeu și 3-2 pentru nemți la Leipzig.


Unibet oferă o cotă pentru pronosticul „X2” la RB Leipzig – Real Madrid de @1.41


FC Copenhaga – Manchester City este al doilea meci al optimilor din UEFA Champions League. La fel, partida de pe Parken va începe la ora 22:00.


Campioana Danemarcei a reușit un parcurs incredibil până în primăvara europeană. Gazdele acestei duble au început în preliminarii, acolo unde le-au eliminat pe Breioablik, Sparta Praga și Rakow. Apoi a urmat o grupă infernală, din care Copenhaga a reușit să iasă de pe locul 2, chiar dacă adversare au fost Bayern Munchen, Manchester United și Galatasaray.


Fotbaliștii lui Jacob Neestrup par predestinați să se oprească în optimi. Nu o subestimăm pe Copenhaga, dar în fața ei stă super campioana Europei, Manchester City. Mai mult, pentru acest duel Guardiola are apt tot lotul de jucători. Englezii traversează o formă foarte bună. N-au mai pierdut de două luni de zile.


City a legat 10 victorii la rând în toate competițiile. În Premier League, echipa lui Guardiola e pe 2, la două puncte în spatele lui Liverpool, care are un meci mai mult disputat. Deși au fost accidentați De Bruyne și Haaland au revenit în mare formă la ultimul joc, câștigat cu 2-0 contra lui Everton. Norvegianul a marcat cele două goluri contra „caramelelor” și are toate șansele să își îmbunătățească statistica.


Unibet oferă o cotă pentru pronosticul „Haaland peste 1,5 șuturi pe poartă” la FC Copenhaga – Manchester City de @2.02

 

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU FĂRĂ RISC de 500 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
RB Leipzig vs Real Madrid
Pronostic:
X2
Cota
1.41
FC Copenhaga vs Manchester CIty
Pronostic:
Haaland peste 1,5 șuturi pe poartă
Cota
2.02
Cota finala: 2.85
Profit: 9.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro