Ponturi Pariuri Fotbal Rapid vs Hermannstadt

Superbet

Rapid - Hermannstadt este primul meci tare al etapei a 26-a din SuperLiga. Partida din Giulești e programată vineri, 16 februarie, de la ora 20:00.


cota2.ro

Se anunță o partidă de foc pentru ambele formații având în vedere implicațiile. Rapid e cea mai în formî echipă din SuperLiga. E singura care o obținut 4 victorii din 4 în 2024. Ce-i drept, toate au fost la limită: 4-3 cu FC U Craiova, 2-1 cu Dinamo, 2-1 cu Oțelul și 1-0 cu CFR Cluj. În toate cele patru meciuri, noile achiziții au fost decisive. La primele trei partide, golul decisiv a fost marcat mereu de Borisav Burmaz, în timp ce, în Gruia, a punctat Damjan Djokovic.


Înainte să primească vizita lui Hermannstadt, Rapid este pe locul 2, cu 45 de puncte, nouă mai puține decât liderul FCSB. Sibienii sunt însă o nucă tare pentru giuleșteni. La ultima vizită, echipa lui Măldărășanu s-a impus cu 1-0. Nici în tur n-a fost ușor pentru bucureșteni, care au făcut doar 1-1 la Sibiu, la capătul unui meci cu grave greșelide arbitraj împotriva gazdelor.


De cealaltă parte, Hermannstadt visează să prindă primul lor play-off din istorie. Înainte de meciul cu Rapid, echipa lui Măldărășanu e pe locul 6, cu 34 de puncte, unul mai mult decât urmăritoarele Sepsi și U Cluj. Sibienii nu au pierdut ultimele trei partide, dar vin după două egaluri, 1-1 cu FC Voluntari și 0-0 cu Hermannstadt. Nu doar Rapid a făcut transferuri multe în această iarnă, ci și Hermannstadt. Unul dintre jucătorii noi, care a și debutat în meciul cu Petrolul, este Ianis Stoica.


Pentru Ianis Stoica, Rapid este una dintre victimele preferate. A marcat în poarta giuleștenilor atât în perioada FCSB, într-o victorie pe Național Arena, cu 3-1, cât și la ultima sa apariție în Giulești. Stoica a marcat golul decisiv pentru U Cluj în turul sezonului regulat când „șepcile roșii” s-au impus cu 3-2, deși Rapid a condus cu 2-0. Mai mult, Ianis Stoica este cel mai în formă atacant U21 din România. A marcat de cinci ori în acest sezon de SuperLiga, de fiecare dată pentru U Cluj, astfel că primul gol la Hermannstadt are mari șanse să vină chiar în această seară.


Superbet oferă la pronosticul „Ianis Stoica înscrie” în Rapid - Hermannstadt o cotă de @6.00

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs Hermannstadt
Pronostic:
Înscrie Ianis Stoica
Cota
6.00
Cota finala: 6.00
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro