Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.91

GetsBet

FC U Craiova 1948 - CFR Cluj e meciul zilei în SuperLiga. Duelul de pe „Ion Oblemenco” e programat sâmbătă, 17 februarie, de la ora 21:30. Se anunță un meci de care pe care având în vedere că ambele formații au mare nevoie de puncte.


cota2.ro

Echipa lui Giovanni Costantino e pe locul 12 în SuperLiga, cu 30 de puncte și încă speră să se apropie de zona play-off-ului. O echipă imprevizibilă, FC U e pe minus la golveraj, 38-40. De cealaltă parte CFR Cluj e a treia în clasament, cu 42 de puncte, șase mai puține decât Rapid și 12 mai puține decât FCSB. Ardelenii au 43 de goluri înscrise și 25 încasate.


FC U Craiova e o echipă care face mereu meciuri spectaculoase, marchează mult, dar și primește mult. Inconstanța îi caracterizează pe olteni, care primesc vizita CFR-ului după 0-1 cu Oțelul. În precedentele meciuri din 2024, Craiova a pierdut la Rapid, 3-4, a învins-o pe Dinamo 2-1 și a pierdut cu Farul, 0-1.


De cealaltă parte, CFR Cluj e în picaj, chiar dacă a schimbat antrenorul. Mutu a venit după eșecul surpriză de la Botoșani, scor 0-1. Au urmat două victorii facile, cu Voluntari (4-1) și Petrolul (2-1), dar apoi CFR-ul a fost deraiat de Rapid, scor 0-1, etapa trecută în Gruia.


GetsBet oferă la pronosticul G.G. sau peste 2,5 goluri la FC U Craiova 1948 - CFR Cluj o cotă de @1.53


Manchester City - Chelsea este meciul etapei în Premier League. Partida de pe Ettihad e programată în runda cu numărul 25 și va începe la ora 19:30.


Trupa lui Guardiola, care are 11 victorii la rând, e favorită la victorie. „Cetățenii” au ascendent moral după ce sunt cu un pas în sferturile Ligii Campionilor. Au învins la Copenhaga cu 3-1. În campionat merg ceas și stau în plasa liderului Liverpool. Cu 56 de goluri marcate înainte de startul rundei, City avea cel mai bun atac din Anglia. De când a revenit De Bruyne, campioana en-titre are doar victorii în Premier League, șase la rând.


De cealaltă parte, Chelsea face un nou sezon modest. Are doar 34 de puncte și e pe poziția a 10-a. „Albaștrii” nu mai au șanse la cupele europene decât dacă câștigă Cupa Angliei. Etapa trecută, echipa lui Mauricio Pochettino a spart gheața. Venea după două înfrângeri consecuive, dar a reușit cu greu să o învingă pe Crystal Palace, scor 2-1.


GetsBet oferă la pronosticul G.G. sau peste 2,5 goluri la Manchester City - Chelsea o cotă de @1.25

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
FC U Craiova 1948 vs CFR Cluj
Pronostic:
G.G. sau peste 2,5 goluri
Cota
1.53
Manchester City vs Chelsea
Pronostic:
G.G. sau peste 2,5 goluri
Cota
1.25
Cota finala: 1.91
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro