Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.66

GetsBet

Sepsi - Farul este penultimul meci al etapei a 26-a din SuperLiga. Partida de la Sf. Gheorghe e programată luni, 19 februarie, de la ora 17:30.


cota2.ro

Se anunță un duel de foc la Sf. Gheorghe, având în vedere că ambele formații au ca obiectiv calificarea în play-off. Înaintea meciului, covăsnenii sunt pe locul 9, cu 33 de puncte, în timp ce campioana en-titre e pe locul 5, cu 37 de puncte.


Sepsi e într-o formă execrabilă. Vine după trei eșecuri la rând, cu UTA (1-2), Universitatea Craiova (1-3) și FCSB (0-1). Cu toate acestea, echipa lui Bernd Storck are în continuare șanse mari la play-off. Petrolul, echipa de pe locul 6, e la doar două puncte în față.


De cealaltă parte, nici Farul nu traversează o formă prea bună, dar are nevoie de puncte pentru a își consolida locul de play-off. „Marinarii”, care sunt pe 5, au doar două puncte peste Petrolul și trei peste Hermannstadt și UTA. Ultimele rezultate n-au fost deloc satisfăcătoare pentru echipa lui Hagi, care a făcut 1-1 in extremis la FCSB și a pierdut surprinzător acasă cu Dinamo.


GetsBet oferă pronosticului „G.G. sau peste 2,5 goluri” la Sepsi - Farul o cotă de @1.62


U Cluj - FCSB este meciul care trage cortina peste etapa a 26-a. Partida de pe Cluj Arena e programată luni, 19 februarie, de la ora 20:30. Roș-albaștrii tremură având în vedere problemele de lot cu care se confruntă.


U Cluj visează la play-off, dar este o echipă inconstantă. N-a mai câștigat de trei etape, de la 2-1 cu Hermannstadt și primește vizita FCSB-ului după ce, în ultimele trei runde, a obținut doar un punct. Echipa lui Sabău a pierdut cu Poli Iași (0-1) și cu UTA Arad (1-2) și a remizat cu Universitatea Craiova (2-2). 2-2 a fost și pe Național Arena, în turul sezonului regulat, la capătul unui meci în care „șepcile roșii” au fost iertate de două penalyuri la Vătăjelu.


De cealaltă parte, FCSB are nevoie de victorie pentru a se distanța din nou în fruntea clasamentului la nouă puncte de Rapid și la 12 de CFR Cluj. Nu va fi deloc ușor având în vedere subțirimea lotului lui Elias Charalambous. Alexandru Pantea, titularul U21 de la FCSB, e out tot sezonul, așa că roș-albaștrii vor trebui să se descurce cu Tavi Popescu, Radaslavescu și Pandele. La Cluj nu vor juca nici Băluță și Dawa. Primul e răcit, iar al doilea nu s-a întors din Franța, acolo unde a plecat pentru că a născut soția.


Cu o apărare vulnerabilă, sunt șase bune să vedem goluri multe pe Cluj Arena. FCSB e oricum o echipă care face spectacol. Roș-albaștrii sunt în top nu doar la puncte, ci și la golaveraj. Ofensiva vicecampioanei e cea mai bună din SuperLiga, 47 de goluri marcate. Și defensiva e beton, doar 21 de goluri înacasate.



GetsBet oferă pronosticului „G.G. sau peste 2,5 goluri” la U Cluj - FCSB o cotă de @1.64

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Sepsi vs Farul
Pronostic:
G.G. sau peste 2,5 goluri
Cota
1.62
U Cluj vs FCSB
Pronostic:
G.G. sau peste 2,5 goluri
Cota
1.64
Cota finala: 2.66
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro