Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.43

UNIBET

Everton - Crystal Palace e ultimul meci al rundei cu numărul 25 din Premier League. Meciul care trage cortina peste rundă e programat la ora 22:00.


cota2.ro

Este prilejul perfect pentru ca „caramelele” să rupă blestemul și să câștige, în sfârșit, în acest an. Doar neșansa a făcut să nu ia până acum trei puncte având în vedere că au practicat un fotbal plăcut ochiului.


Everton a ajuns în această situație deoarece a fost penalizată cu 10 puncte și astfel e pe locul 18, cu 19 puncte, unul mai puțin decât Luton, prima formație aflată peste linia roșie a clasamentului.În ultima etapă, echipa lui Sean Dyche n-a avut nicio șansă cu City, scor 0-2. Înainte de acest eșec au fost trei remize consecutive: 0-0 cu Aston Villa, 0-0 cu Fulham și 2-2 cu Tottenham.


Everton nu e o echipă care să dea prea multe goluri. Are al treilea cel mai slab atac din Premier League, după Burnley și Sheffield, cu doar 26 de goluri marcate.


De cealaltă parte, Crystal Palace și ea are emoții cu retrogradarea. Oaspeții sunt pe locul 16, cu 24 de puncte, la doar cinci lungimi de zona „nisipurilor mișcătoare”. Echipa lui Roy Hodgson vine după două eșecuri usturătoare, cu Brighton, 1-4, și cu Chelsea, 1-3.


Everton și Crystal Palace se vor duela pentru a 30-a oară în era Premier League. „Caramelele" s-au impus de 14 ori, „vulturii" de șase ori, în timp ce nouă partide s-au terminat nedecise.


Unibet oferă la pronosticul „1 solist” la Everton - Crystal Palace o cotă de @1.76


Athletic Bilbao - Girona e ultimul duel al etapei a 25-a din LaLiga. Confruntarea de pe „San Mames” va lua startul la ora 22:00.


Este un duel între două formații care vânează calificarea în sezonul viitor de UEFA Champions League. Inconstantă, trupa lui Ernesto Valverde e pe locul 5, cu 46 de puncte, patru mai puține decât Atletico Madrid, ocupanta locului 4. De cealaltă parte, Girona e pe 2 după eșecul cu Real Madrid. Are 56 de puncte, cu șase mai puține decât Real și cu două peste Barcelona, ocupanta poziției a treia. Pentru Girona, eșecul cu Real Madrid a fost doar al doilea din acest sezon!


Formația gazdă se laudă cu a treia cea mai bună apărare și al cincilea cel mai bun atac din campionat, cu 21 de goluri încasate și 42 marcate. De cealaltă parte, Girona e în scădere de turație. În ultimele trei runde a dat doar un gol. Niciunul în ultimele două etape! Totuși, revelația LaLiga a pierdut doar un meci în deplasare sezonul acesta, usturătorul eșec de pe Bernabeu, scor 0-4.


În deplasările din acest campionat, Girona a bifat 8 victorii, 3 rezultate de egalitate și o singură înfrângere. Echipa lui Michel Sanchez are inclusiv golaveraj pozitiv pe teren străin, 21-15.


Unibet oferă la pronosticul „X2” la Athletic Bilbao - Girona o cotă de @1.95

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Everton vs Crystal Palace
Pronostic:
1 solist
Cota
1.76
Athletic Bilbao vs Girona
Pronostic:
X2
Cota
1.95
Cota finala: 3.43
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro