Ponturi Pariuri Fotbal Inter Milano vs Atletico Madrid

BETANO

Inter Milano - Atletico Madrid este unul din meciurile atractive din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Manșa tur, de pe Meazza, e programată în această seară, de la ora 22:00.


cota2.ro

Un amănunt interesant, pe lângă faptul că Diego Simeone se întoarce la Milano în calitate de adversar, partida va fi arbitrate de o brigade românească, cu Istvan Kovacs la centru.


Inter vrea să continue forma bună începută sezonul trecut, când a ajuns până în finala competiției, dar a pierdut finala cu Man City, scor 0-1. Acum, echipa lui Simone Inzaghi e lider detașat în Serie A și e cu o mână pe titlul de campioană. Nerazzurri au un meci mai puțin disputant și, totuși, au 10 puncte peste Juventus și 11 peste AC Milan.


Are un început de 2024 perfect. Inter a câștigat toate cele opt meciuri oficiale de până acum, inclusiv Supercupa Italiei. În Liga Campionilor, echipa lui Inzaghi a terminat pe locul 2 grupa, dar la egalitate de puncte cu liderul Sociedad, 12. Deși e neînvinsă în UCL pe teren propriu în ultimele opt meciuri, Inter are o problemă când întâlnește adversare din Spania: 15 victorii, 14 remize și 23 de eșecuri.


La polul opus, Atletico Madrid are palmares pozitiv cu echipele din Italia. 17 victorii și 6 egaluri au spaniolii în 33 de întâlniri directe cu echipe din Serie A. Și, cu toate acestea, Atleti s-a calificat de doar patru ori din cele nouă duble în care au întâlnit echipe din Italia. În campionat, echipa lui Simeone are un parcurs oscilant, dar este totuși pe locul 4 și vine după un 5-0 cu Las Palmas.


La fel ca Inter, Atletico Madrid a terminat neînvinsă grupa din Liga Campionilor, o competiție care îi priește în ultima vreme. Fotbaliștii lui Diego Simeone au patru victorii în ultimele cinci meciuri din Champions League . 

 

Betano oferă pronosticului „G.G. sau peste 2,5 goluri” la Inter - Atletico Madrid o cotă de @1.60

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Inter Milano vs Atletico Madrid
Pronostic:
G.G. sau peste 2,5 goluri
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro