Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.26

BETANO

Napoli – Barcelona este meciul serii în UEFA Champions League. Partida de pe „Diego Armando Maradona” va începe la ora 22:00.


cota2.ro

Italienii primesc vizita catalanilor cu un nou antrenor după ce Walter Mazzari a fost demis în urma egalului cu Genoa, iar pe banca tehnică a fost instalat Fracesco Calzona. Deși pare imposibil să câștige trofeul, în campionat șansele de a juca și sezonul viitor în UCL sunt și mai mici pentru napoletani. Sunt pe locul 9, cu 36 de puncte, la nouă lungimi de primele patru. Meciurile cu adversari spanilo nu sunt deloc pe placul lui Napoli, care, în 24 de partide are doar șase victorii.


De cealaltă parte, Barcelona o duce ceva mai bine în LaLiga, acolo unde e pe locul 3, la opt puncte în spatele liderului Real Madrid. Catalanii n-au mai ajuns în sferturi din 2020, când au eliminat-o în optimi chiar pe Napoli. Echipei lui Xavi îi priesc meciurile cu echipele din Italia: 31 de victorii și 20 de egaluri în 64 de meciuri.  


Betano oferă la pronosticul „X2” la Napoli – Barcelona o cotă de @1.44

 

FC Porto – Arsenal este cel de-al doilea meci al serii din optimile Ligii Campionilor. Meciul de pe Dragao va lua startul la ora 22:00.


FC Porto e o echipă în formă. A demonstrat-o și în Liga Campionilor, acolo unde a ieșit din grupe terminând pe 2, cu 12 puncte, după Barcelona și peste Șahtior și Antwerp. E în continuare în lupta la titlu și în Portugalia, chiar dacă e pe 3, la șapte lungimi de Benfica și Sporting.


De cealaltă parte, tunarii fac un sezon de excepție. După 6-0 la West Ham, Arsenal a câștigat categoric și în deplasarea de la Burnley, scor 5-0. Echipa lui Mikel Arteta e în lupta la titlu din Premier League. După 25 de etape, Arsenal are 55 de puncte și este pe locul 2 în campionat, la două puncte în spatele liderului Liverpool.


Betano oferă la pronosticul „G.G. sau peste 2,5 goluri” o cotă de @1.57

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Napoli vs Barcelona
Pronostic:
X2
Cota
1.44
FC Porto vs Arsenal
Pronostic:
G.G. sau peste 2,5 goluri
Cota
1.57
Cota finala: 2.26
Profit: -4.00
Stake: 4
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro