Ponturi Pariuri Fotbal CFR Cluj vs Dinamo

UNIBET

CFR Cluj - Dinamo este primul meci tare al etapei a 27-a din SuperLiga. Partida din Gruia e programată vineri, 23 februarie, de la ora 20:00.


cota2.ro

Se anunță o partidă dificilă pentru CFR Cluj care e condamnată să câștige derby-ul pentru a rămâne în cursa pentru titlu. Ardelenii au un început oscilant de an, motiv pentru care au ajuns pe locul 3, la zece puncte în spatele liderului FCSB și la trei de Rapid, ocupanta locului 2. În 2024, CFR Cluj și-a schimbat antrenorul și pare că îi priește. Andrea Mandorlini a fost înlocuit de Adrian Mutu după eșecul de la Botoșani, scor 0-1. Cu „Briliantul” la timonă, CFR Cluj a obținut trei victorii și o înfrângere: 4-1 cu FC Voluntari, 2-1 cu Petrolul, 3-1 cu FC U Craiova, respectiv 0-1 cu Rapid. Pentru meciul cu Dinamo va reveni și vedeta Tachtsidis, suspendat etapa trecută pentru cumul de cartonașe galbene.


De partea cealaltă, nou-promovata Dinamo a încurcat-o pe CFR Cluj și în turul sezonului regulat. A fost 1-1 la duelul de pe Național Arena. Acum, „câinii roșii” au un moral excelent. Vin după două victorii mari în SuperLiga și visează să se salveze de la retrogradare. Echipa lui Zeljko Kopic e pe locul 15, cu 22 de puncte, cinci mai puține decât Poli Iași și FC Voluntari cele două ocupante ale pozițiilor de baraj. În ultimele două etape, Dinamo a câștigat la Ovidiu, scor 2-0, cu Farul, și acasă, cu Oțelul, scor 3-1. Din păcate pentru roș-albi, Dennis Politic și Costin Amzăr au ieșit accidentați din partida cu gălățenii și nu au făcut deplasarea în Gruia, ei fiind trimiși de club să se recupereze la vraciul Marijana Kovacevic. Înainte să lege cele două victorii, dinamoviștii pierduseră tot în 2024: 0-1 cu Petrolul, 1-2 cu Rapid și 1-2 cu FC U Craiova. Toate înfrângerile au venit însă pe un joc bun al „câinilor”.


Unibet oferă la pronosticul „Peste 0,5 goluri Dinamo” în CFR Cluj - Dinamo o cotă de @1.77

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
CFR Cluj vs Dinamo
Pronostic:
Peste 0,5 goluri Dinamo
Cota
1.77
Cota finala: 1.77
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro