Ponturi Pariuri Fotbal FCSB vs FC Botoșani

Mozzart

FCSB – FC Botoșani este unul dintre meciurile importante ale acestei etape de SuperLiga. Partida de pe Național Arena e programată duminică, 25 februarie, de la ora 20:00.

Partida e importantă pentru ambele echipe. Gazdele vor să își păstreze avantajul considerabil în fruntea SuperLigii, în timp ce moldovenii au ca obiectiv salvarea de la retrogradare.

cota2.ro

Înaintea acestei etape, FCSB avea un avans de 7 puncte față de Rapid și 10 față de CFR Cluj. Față de clujeni ecartul s-a redus la 7 după victoria lor cu Dinamo, 4-0. Ne așteaptăm la o partidă spectaculoasă deoarece, în ciuda poziției în clasament, și FC Botoșani joacă fotbal de când Bogdan Andone a fost instalat în funcția de antrenor principal.

FCSB este lider în SuperLiga, cu 55 de puncte. Era echipa cu cel mai bun atac și cea mai bună apărare din campionat înaintea rundei, 47-21. I-a fost luată însă fața de către CFR Cluj, care are acum 50 goluri marcate. În 2024, roș-albaștrii n-au pierdut. Au câștigat trei meciuri și au făcut două remize.

De cealaltă parte, FC Botoșani e pe locul 16 în SuperLiga, cu 20 de puncte. A pierdut doar un meci în 2024, la Sibiu, scor 0-2. Putea să aibă patru puncte în plus dacă nu era egalată la doi în prelungirile meciurilor cu UTA și cu Universitatea Craiova. Tot în acest ani, oaspeții au câștigat cu Poli Iași și cu CFR Cluj. De menționat că FC Botoșani are cea mai slabă apărare din SuperLiga, cu 46 de goluri marcate.

În tur, FCSB s-a chinuit să obțină cele trei puncte la Botoșani. Atunci, vicecampioana s-a impus cu doar 1-0, golul victoriei fiind marcat de Mihai Lixandru. Cu probleme de lot în ultimele două săptămâni, FCSB trebuie să fie atentă ca cartonașe. Lixandru și Joyskim Dawa sunt la un singur avertisment de suspendare.

Casa de pariuri Mozzart oferă la pronosticul „1 solist & peste 2,5 goluri” la FCSB – FC Botoșani o cotă de @2.12

Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
FCSB vs FC Botoșani
Pronostic:
1 solist & peste 2,5 goluri
Cota
2.12
Cota finala: 2.12
Profit: 5.60
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro