Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.39

BETANO

Real Madrid – Sevilla este meciul serii în LaLiga. Partida de pe Bernabeu e programată să înceapă în această seară, la ora 22:00.

Real Madrid e lider detașat în Spania, chiar dacă vine după 1-1 cu Rayo Vallecano. Coroborat și cu înfrângerea Gironei, 2-3, la Bilbao, echipa lui Carlo Ancelotti s-a dus la o distanță de șase puncte. Înainte să primească vizita Sevillei, Real a câștigat în Liga Campionilor, 1-0, pe terenul lui Leipzig.

cota2.ro

Antrenorul italian se confruntă cu ceva probleme de lot. Dani Carvajal si Eduardo Camavinga sunt suspendați, iar Bellingham, Joselu si Militar au în continuare problem medicale.

De cealaltă parte, Sevilla are o serie de invincibilitate de patru meciuri. În runda precedentă a făcut egal cu Valencia, scor 0-0. Sub comanda lui Quique Sanchez Flores, andaluzii arată mult mai bine. Înaintea remizei cu „liliecii” a fost 2-1 la Vallecano si 1-0 cu Atletico Madrid. Anul acesta, Sevilla are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Este pe locul 15, la șapte lungimi de zona roșie. Nianzou, Gudelj si Mariano Diaz sunt incerți pentru meciul de pe Bernabeu. În schimb, Lamela si Agouame lipsesc din cauza accindentărilor.

În turul de pe Ramon Sanchez Pizjuan, Sevilla și Real Madrid au terminat nedecis, scor 1-1. Pe Bernabeu, andaluzii nu au mai obținut o victorie de 16 ani!

Betano oferă la pronosticul „1 solist & sub 4,5 goluri” la Real Madrid – Sevilla o cota de @1.65

AC Milan – Atalanta este meciul vedetă în Serie A. Partida de pe San Siro va lua startul la ora 21:45.

Deși vine după un meci pierdut, 2-4, la Monza și altul la Rennes, 2-3, , „Diavolul Milanez” speră să își ia revanșa înfața bergamascilor, care i-au învins în precedentele două întâlniri. S-au impus, prima data cu 3-2 în campionat, după un gol marcat în prelungiri și cu 2-1, chiar la Milano, în sferturile de finală ale Coppa Italia.

Pe locul 3 în Serie A, cu 52 de puncte, AC Milan e departe de liderul Inter, dar vânează poziția a doua, ocupată de Juventus, care înaintea rundei avea un avans de doar două puncte. Moralul gazdelor este ridicat după calificarea în optimile Europa League, pe care au obținut-o în fața lui Rennes, scor 5-3 la general.

De cealaltă parte, Atalanta e și ea sus, pe locul 4 și e în lupta cu Napoli, Fiorentina, Lazio, Roma și Bologna pentru ultimul loc de Champions League. Oaspeții vin pe San Siro după cinci victorii la rând în Serie A, în care au marcat de 17 ori. În 3 din ultimele patru confruntări directe au înscris ambele echipe. Ne așteptăm și de această data la un meci spectaculos, deoarece ambele echipe au atacuri bune, dar apărările scârție. AC Milan are golaveraj 49-31, iar Atalanta 47-23.

Betano oferă la pronosticul „GG sau peste 2,5 goluri” la AC Milan - Atalanta o cota de @1.45

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Madrid vs Sevilla
Pronostic:
1 solist & sub 4,5 goluri
Cota
1.65
AC Milan vs Atalanta
Pronostic:
G.G. sau peste 2,5 goluri
Cota
1.45
Cota finala: 2.39
Profit: 6.95
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro