Ponturi Pariuri Fotbal Universitatea Craiova vs FC Voluntari

Mozzart

Universitatea Craiova – FC Voluntari este meciul care trage cortina peste etapa a 27-a din SuperLiga. Partida de pe „Ion Oblemenco” e programată luni, 26 februarie, de la ora 20:00. Obiective diametral opuse pentru cele două formații înaintea meciului din Bănie. Oltenii vor să își consolideze locul de play-off, în timp ce FC Voluntari vrea să scape de emoțiile retrogradării. Înaintea rundei, echipa lui Ivailo Petev era pe poziția cu a cincea, cu 39 de puncte, în vreme ce Voluntari era pe loc de baraj, 13, cu doar 27 de puncte.

U Craiova face un sezon modest, iar în 2024 nu a câștigat decât un meci, cu Sepsi, 3-1, dar în care arbitrajul lui Istvan Kovacs i-a favorizat. În rest, echipa lui Petev a pierdut cu FCSB și Farul, 0-3 și 1-2, și a remizat cu Universitatea Cluj și FC Botoșani, de fiecare dată cu 2-2.

cota2.ro

Înainte să primească vizita ilfovenilor pe Oblemenco, Universitatea Craiova este pe locul 5, cu 39 de puncte, două mai puține decât UTA, care stă la pândă să intre în play-off. 37 de puncte are și Hermannstadt, care e pe locul 6. Ambele adversare ale oltenilor la play-off au jucat deja în această etapă.

Criza continuă și în cealaltă parte. În ciuda faptului că l-au adus pe Nicolae Dică pentru a redresa corabia zguduită de tandemul Poenaru-Dună, FC Voluntari nu joacă mai nimic de trei etape. Cu Dică la timonă, ilfovenii n-au câștigat nimic, chiar dacă două dintre partide s-au disputat pe „Anghel Iordănescu”. Ba, mai mult, FC Voluntari n-a marcat decât un gol, din penalty, la ultima fază a meciului cu Hermannstadt. Oaspeții nu au mai bătut pe nimeni din 9 decembrie 2023, de la 2-1, cu Rapid, în Giulești. Echipa lui Dică e pe locul 14, cu 27 de puncte, la trei lungimi de salvarea directă. Ilfovenii au a treia cea mai slabă ofensivă din SuperLiga, doar 29 de goluri marcate.

Va fi al 26-lea meci în campionat între cele două formații. U Craiova are 14 victorii, FC Voluntari are 5, iar alte 6 partide s-au încheiat nedecis. În turul sezonului regulat a fost 0-0. Oltenii puteau câștiga, dar Jesus Fernandez a apărat șutul lui Mitriță din lovitură de la 11 metri.

Pe Mozzart pronosticul „1 & sub 3.5 goluri” la Universitatea Craiova – FC Voluntari avem o cotă de @2.22

Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
Universitatea Craiova vs FC Voluntari
Pronostic:
1 & sub 3.5 goluri
Cota
2.22
Cota finala: 2.22
Profit: 6.10
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro