Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.78

UNIBET

Parma - Cosenza este unul dintre cele mai atractive partide ale etapei a 27-a din Serie B. Meciul de pe Ennio Tardini e programat marți, 27 februarie, de la ora 21:30.

Parma e favorită la victorie și pare că nimic nu o mai poate opri din drumul spre Serie A. „Cruciații” sunt lideri autoritari în Serie B, cu 55 de puncte, șapte mai mult decât Venezia, ocupanta locului 2. Echipa la care joacă Man și Mihăilă traversează o formă excelentă, cu trei victorii, un egal și o înfrângere în ultimele cinci etape. Remiza a fost obținută în runda precedentă, scor 2-2, la Como.

cota2.ro

De cealaltă parte, Cosenza este pe locul 11, cu 32 de puncte, la cinci lungimi de play-off. Așadar, oaspeții încă speră la promovare, dar ultimele rezultate nu le dau prea mult curaj. Cosenza vine după 1-2, acasă, cu Sampdoria.

Unibet oferă la pronosticul „1 solist” la Parma - Cosenza o cotă de @1.57

FC U Craiova - Poli Iași este primul meci al etapei a 28-a din SuperLiga. Meciul este programat marți, 27 februarie, de la ora 16:15

FC U Craiova are nevoie de puncte după ce a ajuns în zona retrogradării. Echipa lui Giovanni Costantino pierde pe bandă rulantă. În 2024 a câștigat un singur meci, cu Dinamo, scor 2-1. Cu toate astea, oltenii sunt o echipă periculoasă în atac, care obișnuiește să marcheze des. Au 39 de goluri marcate și 44 încasate. FC U și Poli Iași au același număr de puncte.

Doar golaverajul face ca FC U să fie mai sus. Poli Iași are golaveraj 31-42, dar are ascendent moral pentru că vine după o victorie de răsunet. În schimb, gazdele au pierdut la Sibiu, 0-1. Celelalte înfrângeri suferite au fost cu CFR Cluj (1-3), Farul (0-1) și Rapid (3-4).

Unibet oferă la pronosticul „G.G.” la FC U Craiova - Poli Iași o cotă de 1.77

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Parma vs Cosenza
Pronostic:
1 solist
Cota
1.57
FC U Craiova 1948 vs Poli Iași
Pronostic:
G.G.
Cota
1.77
Cota finala: 2.78
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro