Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.73

Casa Pariurilor

Oțelul - CFR Cluj este cel mai interesant meci al zilei din SuperLiga. Meciul de la Galați se joacă în această seară de la ora 21:00.


cota2.ro

Oțelul pare în scădere de formă, deși acum câteva etape era una dintre pretendentele la play-off. Gălățenii sunt pe locul 11, cu 32 de puncte. În 27 de etape, trupa lui Dorinel Munteanu a marcat 27 de goluri și a încasat 29. De cealaltă parte CFR Cluj e a doua în SuperLiga, cu 48 puncte, și 50 de goluri marcate (cea mai bună ofensivă, la egalitate cu FCSB)


Oțelul se află pe locul 11 în clasament, cu 32 de puncte, golaveraj 27-29, iar CFR e pe 2, cu 48 de puncte, 50 de goluri marcate și 26 primite. În ultimele 7 etape, moldovenii n-au reușit să câștige decât o singură dată, acasă, cu FC U Craiova, scor 1-0. Vine după o remiză pe terenul campioanei Farul, scor 1-1.


De cealaltă parte, CFR Cluj o duce bine cu Adi Mutu. Are patru victorii din cinci. Doar cu Rapid au pierdut ardelenii, scor 0-1. Vin după o victorie împotriva unei alt nou-promovate, Dinamo, scor 4-0. După ultima etapă, CFR Cluj a revenit pe locul 2, datorită golaverajului, deoarece ca număr de puncte este la egalitate cu Rapid.


Casa Pariurilor oferă o cotă la „PsFX” pentru Oțelul - CFR Cluj de @1.82


Real Sociedad - Mallorca este al doilea meci de pe acest bilet. Este returul din semifinalele Cupei Spaniei. În tur a fost 0-0. Partida se va disputa începând cu ora 22:30.


Deși pe masă e calificarea în finala Cupei Spaniei, nu ne așteptăm la un meci spectaculos. Gazdele vin după un eșec în campionat, 1-3, cu Villarreal, în deplasare. În La Liga, bascii sunt pe locul 7 și au 40 de puncte acumulate după cele 26 scurse. Sociedad a obținut 10 victorii, 10 remize și a suferit până acum 6 înfrângeri. A marcat în ultimele 5 din 10 meciuri jucate acasă.

 

Echipa lui Imanol Alguacil a pierdut trei din ultimele zece partide disputate pe teren propriu în toate competițiile. Bascii se laudă cu a doua cea mai bună apărare în acest sezon de La Liga și a încasat 26 de goluri până acum.


De cealaltă parte, Mallorca vine după o remiză în campionat. A fost 1-1 cu Deportivp Alaves. În ultimele zece deplasări, oaspeții au marcat în cinci dintre partide. Echipa lui Javier Aguirre are probleme cu retrogradarea. Este pe locul 16 în campionat, cu 29 de puncte după 26 de partide jucate. Mallorca are până acum în campionat 4 victorii, 12 remize și 12 înfrângeri.

 

Fotbaliștii pregătiți de Javier Aguirre au al treilea cel mai slab atac di La Liga, cu 23 de goluri încasate până acum. Mallorca a câștigat doar 2 din ultimele 10 partide jucate pe teren advers în toate competițiile în 90 de minute.


Casa Pariurilor oferă o cotă la „sub 2,5 goluri” pentru Real Sociedad - Mallorica de @1.55


Am jucat acest pariu la CASA PARIURILOR! Înregistrează-te online și primești 600 de Lei BONUS!

ÎNCASEAZĂ BONUSUL
Oțelul vs CFR Cluj
Pronostic:
PsFX
Cota
1.82
Real Sociedad vs Mallorca
Pronostic:
sub 2,5 goluri
Cota
1.50
Cota finala: 2.73
Profit: 8.65
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro