Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.82

UNIBET

Rapid - UTA este meciul serii în SuperLiga. Partida din Giulești e programată miercuri, 28 februarie, de la ora 21:00

Rapid are nevoie de victorie pentru a se revanșa în fața suporterilor pentru eșecul de la Iași, 1-3, cu Poli. A fost prima înfrângere a rapidiștilor în 2024, care au avut o serie de cinci victorii la rând. Mai mult, după partida din Copou, Cristiano Bergodi s-a confruntat cu probleme de indisciplină. Borza și Albu au fost excluși din lot pentru că au mers în club, deși se aflau în programul echipei. Ca urmare a înfrângerii de la Iași, Rapid e pe 3 în SuperLiga, cu 48 de puncte, unul mai puțin decât CFR, care a jucat deja, și zece mai puține decât liderul FCSB.

cota2.ro

Se anunță o partidă complicată pentru Rapid, care primește vizita celor de la UTA. Echipa lui Mircea Rednic vine să ia punct sau puncte având în vedere că trage la play-off și dacaă pierde și-ar putea diminua șansele. UTA e pe 7, cu 37 de puncte, la fel ca ocupanta locului 6, Hermannstadt, care a jucat însă în această rundă și a pierdut.

UTA e una dintre cele mai în formă echipe ale momentului. N-a pierdut deloc în ultimele cinci partide, iar pe patru dintre acestea la câștigat. În fiecare din ultimele cinci meciuri, „Bătrâna doamnă” a marcat și ne așteptăm să se întâmple același lucru și în Giulești.

Unibet oferă la pronosticul „UTA peste 0,5 goluri” în Rapid - UTA Arad o cotă de @1.54

Inter - Atalanta este super meciul de astăzi din Serie A. Confruntarea de pe Giuseppe Meazza are loc cu începere de la ora 21:45. Partida este o restanță a etapei a 21-a din campionatul Italiei.

Inter pare desprinsă în câștigătoarea titlului în acest sezon. Nerazzurri sunt pe primul loc în Serie A, cu 66 de puncte, nouă mai multe decât principala urmăritoare Juventus. Are o serie incredibilă, de 10 victorii la rând în toate competițiile, iar în runda precedentă a câștigat fără drept de apel, scor 4-0, cu Lecce. Totuși, pentru vizita bergamascilor, Simone Inzaghi nu se poate baza pe patru nume importante. Acerbi, Cuadrado, Sensi si Thuram sunt indisponibili din cauza problemelor medicale și nu vor evolua în partida de pe Meazza.

De cealaltă parte, Atalanta este un adversar incomod. „Zeița” e pe locul 5 în Serie A, cu patru puncte, la două lungimi de Bologna. În această seară se întoarce pe stadionul pe care a jucat și în runda precedentă și unde a remizat la unu cu AC Milan. A fost primul pas greșit al bergamascilor, care veneau după cinci victorii consecutive. Ultimele patru confruntări directe cu nerazzurri nu s-au încheiat bine pentru Atalanta. Inter a câștigat de fiecare dată, inclusiv în tur, scor 2-1.

Totuși, ne așteptăm la o partidă spectaculoasă, cu goluri, având în vedere că ambele echipe au atacuri foarte bune. Ba mai mult, se înfruntă cel mai bun atac din Serie A, Inter, cu 63 de goluri marcate, și a treia cea mai bună ofensivă din campionat, Atalanta, care a marcat de 48 de ori.

Unibet oferă la pronosticul „G.G.” în Inter Milano - Atalanta o cotă de @1.83

Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Rapid vs UTA Arad
Pronostic:
UTA peste 0,5 goluri
Cota
1.54
Inter Milano vs Atalanta
Pronostic:
G.G.
Cota
1.83
Cota finala: 2.82
Profit: 0.00
Stake:
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro