Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.60

GetsBet

Sepsi – FC Voluntari este penultimul meci al rundei a 29-a din SuperLiga. Meciul de la Sf. Gheorghe e programat luni, 4 martie, de la ora 17:00. E nebunie în finalul sezonului regulat. Sepsi e condamnată să câștige pentru spera la play-off până în ultima etapă. În mod normal, covăsnenii trebuie să se impună având în vedere că au un lot mai valoros. Chiar dacă va câștiga contra ilfovenilor, echipa lui Bernd Storck stă însă la mâna rezultatelor, chiar dacă obține cele trei puncte. Sepsi a reușit să câștige la Botoșani, scor 2-1, după o serie de patru eșecuri și un egal. Totuși, acasă, Sepsi n-am ai câștigat de trei meciuri.

De cealaltă parte, FC Voluntari are cu totul și cu totul alt obiectiv, salvarea de la retrogradare. Era să scoată un rezultat mare în runda precedentă. Echipa lui Nicolae Dică a condus-o cu 1-0 pe FCSB, dar a pierdut cu 1-2. Dică n-are niciun succes de când i-a preluat pe ilfoveni, care au ajuns la trei înfrângeri consecutive. FC Voluntari n-a mai bătut pe nimeni din luna decembrie, când a câștigat 2-1, la Rapid. Are o serie de nouă meciuri la rând fără succes.

cota2.ro

Sepsi e pe 9 în SuperLiga, 37 de puncte, cu trei mai puține, decât Universitatea Cluj. De cealaltă parte, FC Voluntari e pe 14, cu 27 de puncte, la cinci lungimi de salvarea directă.

GetsBet oferă la pronosticul „1 solist” pentru Sepsi – FC Voluntari o cotă de @1.68

Universitatea Craiova – Rapid este derbyul care închide etapa a 29-a din SuperLiga. Duelul de pe „Ion Oblemenco” este luni, 4 martie, de la ora 20:00.

Oltenii sunt pe locul 4 în SuperLiga, cu 45 de puncte și vine după o victorie importantă, scor 3-2, cu Petrolul. Echipa lui Petev are în 2024 trei victorii, două egaluri și două eșecuri.

De cealaltă parte, Rapid și-a refăcut moralul, după 1-3 la Iași, și s-a impus fără drept de apel în Giulești cu UTA Arad, scor 4-1. Cu 50 de goluri marcate, Rapid are al treilea cel mai bun atac din SuperLigă, fiind devansată de FCSB și CFR Cluj, ambele cu 52 de goluri înscrise.

GetsBet oferă la pronosticul „G.G. sau peste 2,5 goluri” pentru U Craiova – Rapid o cotă de @1.55

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Sepsi vs FC Voluntari
Pronostic:
1 solist
Cota
1.68
Universitatea Craiova vs Rapid
Pronostic:
G.G. sau peste 2,5 goluri
Cota
1.55
Cota finala: 2.60
Profit: 11.20
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro