Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.93

GetsBet

UEFA Champions League se întoarce și în această săptămână cu returul optimilor. Primul meci pe care mizăm este cel dintre Bayern Munchen și Lazio, care va începe la ora 22:00.


cota2.ro

Bayern e condamnată să câștige pentru a spăla rușinea în fața fanilor după eșecul de pe Olimpico, 0-1, dar mai ales după parcursul slab din Bundesliga, acolo unde bavarezii par că vor rata titlul în fața lui Bayer Leverkusen. Partida tur a fost un fiasco pentru nemți, care nu au tras niciun șut pe spațiul porții și l-au pierdut și pe Upamecano, eliminat. Bayern are moralul afectat. A câștigat doar un meci din ultimele cinci partide oficiale, în chiar runda precedentă, 2-1, cu Freiburg. Bavarezii sunt la 10 lungimi de liderul Leverkusen, iar singurul obiectiv palpabil a rămas Liga Campionilor.


Bayern are de tras pentru a obține calificarea în sferturi. Istoria nu e de partea ei. În 12 din 15 rânduri în care a pierdut prima manșă, echipa lui Thomas Tuchel a fost eliminată. Norocul lui Bayern e că nici Lazio nu o duce prea bine. De la victoria din tur, italienii au pierdut trei din cele patru partide de Serie A pe care le-au jucat și au ajuns pe locul nouă, cu 40 de puncte și cu șanse infime de a mai prinde un loc de Liga Campionilor.


GetsBet oferă o cotă la pronosticul „1 solist” pentru Bayern Munchen - Lazio de @1.30


A doua partidă a serii din returul optimilor Ligii Campionilor se joacă în Spania, între Real Sociedad și PSG. Meciul va începe la aceeași oră, 22:00. În tur, parizienii s-au impus cu 2-0.


Bascii au șanse mici să întoarcă rezultatul, având în vedere că în tur n-au tras niciun șut pe poartă, dar ar trebui să conteze mai mult la retur, pentru că joacă în fața propriilor fani de pe Anoeta. Deși anul trecut a făcut un sezon de excepție, care a dus-o până în grupele Champions League, acum, echipa lui Alguacil e la pământ. Are doar un singur meci câștigat în ultimele nouă oficiale disputate. Mai mult, în cinci din ultimele șase partide jucate, Sociedad a pierdut de cinci ori, între care și pe ultimele trei, cu Villarreal, Mallorca și Sevilla.


De cealaltă parte, echipa lui Luis Enrique nu are emoții și se îndreaptă spre un nou titlu de campioană. PSG e lider autoritar în Ligue și n-a mai pierdut deloc în 20 de meciuri indiferent de competiția în care a evoluat. Pe teren străin, francezii nu au mai simțit gustul înfrângerii de zece meciuri, în șase dintre acestea neprimind măcar vreun gol.


GetsBet oferă o cotă la pronosticul „G.G. sau peste 2,5 goluri: Nu” pentru Real Sociedad - PSG de @2.25



Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Bayern Munchen vs Lazio
Pronostic:
1 solist
Cota
1.30
Real Sociedad vs PSG
Pronostic:
G.G. sau peste 2,5 goluri: Nu
Cota
2.25
Cota finala: 2.93
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro