Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.69

GetsBet

Real Madrid – RB Leipzig, returul din optimile Ligii Campionilor, se joacă pe Santiago Bernabeu, miercuri, 6 martie, de la ora 22:00.

În tur, spaniolii s-au impus la limită, scor 1-0, dar meciul a început cu un scandal de arbitraj pentru că nemților li s-a anulat un gol în minutul 2. De la acea partidă, Leipzig e în creștere și are ca obiectiv în Bundesliga clasarea pe un loc de Champions League. RB e pe locul 5, la doar un punct în spatele echipelor din Top 4.

cota2.ro

De cealaltă parte, Real Madrid pare că se desprinde încet, dar sigur în câștigătoarea unui nou titlu. „Los Blancos” sunt pe locul 1 în LaLiga, la șapte lungimi de Girona și la opt de Barcelona.

Getsbet oferă la pronosticul „1 solist” pentru Real Madrid – LB Leipzig o cotă de @1.55

Manchester City – FC Copenhaga este cel de-al doilea meci al zilei din optimile Champions League. Returul din Anglia începe de la scorul de 3-1 pentru „cetățeni”, evident, de la ora clasică, 22:00.

Echipa lui Pep Guardiola e cu un picior în sferturi și are șanse mari să câștige și manșa a doua a dublei. Man City are o serie incredibilă, 19 meciuri fără înfrângere în toate competițiile, dintre care 17 victorii și două remize.

De cealaltă parte, Copenhaga, care a tras bățul scurt la tragerea la sorți pentru optimi, e într-o misiune imposibilă. Danezii nu au câștigat niciodată în Anglia. În cele șapte ocazii, Copenhaga a suferit cinci înfrângeri și a obținut două rezultate de egalitate. Mai mult, echipa lui Jacob Neestrup a câștigat doar una din ultimele 15 deplasări în Liga Campionilor.

Getsbet oferă la pronosticul „1 solist & peste 2,5 goluri” pentru Manchester City – FC Copenhaga o cotă de @1.40

Sporting Lisabona – Atalanta e unul din duelurile tari turul optimilor Europa League. Meciul de pe „Jose Alvalade” începe la ora 19:45.

Cele două echipe au fost adversare și în Grupe. A fost 2-1 pentru Atalanta la Lisabona și 1-1 la Bergamo. Italienii au câștigat grupa D, cu 14 puncte, și au intrat direct în optimi, iar lusitanii s-au clasat pe locul secund, cu 11 puncte, jucând în play-off-ul de calificare între ultimele 16. Sporting s-a calificat câștigând cu 3-1 în deplasare și remizând 1-1 acasă cu elvețienii de la Young Boys.

Sporting vine după 3-1 cu Farense, în campionat, și are o serie de nouă meciuri la rând fără eșec. Acasă, echipa lui Ruben Amorim a pierdut doar un meci în toate competițiile, chiar în fața bergamascilor. Lusitanii au marcat și au primit gol în cinci din cele șase jocuri în grupa D, în trei reușind să marceze de minim două ori.

De cealaltă parte, Atalanta e și ea o echipă care se deschide. A marcat și a încasat în trei din cele șase partide din grupele UEL. De asemenea, a înscris și a primit gol în cinci din ultimele șase partide în toate competițiile. „Zeița” are însă moralul afectat. Pe 6 în Serie A, la distanță de locurile de Champions League, echipa lui Gian Piero Gasperini vine după două eșecuri, 1-2 cu Bologna și 0-4 cu Inter, și o remiză, 1-1 cu AC Milan.

Getsbet oferă la pronosticul „G.G.” pentru Sporting – Atalanta o cotă de @1.70

 

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Real Madrid vs RB Leipzig
Pronostic:
1 solist
Cota
1.55
Manchester City vs FC Copenhaga
Pronostic:
1 & peste 2,5 goluri
Cota
1.40
Sporting vs Atalanta
Pronostic:
G.G.
Cota
1.70
Cota finala: 3.69
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro