Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.88

GetsBet

AS Roma – Brighton e unul dintre cele mai interesante meciuri din optimile UEFA Europa League. Manșa tur se joacă pe Olimpico, joi, 7 martie, de la ora 19:45.

Echipa din capitala Italiei este pe val de când Daniele de Rossi l-a înlocuit pe Jose Mourinho. „Capitolini” n-au pierdut decât un meci în tot acest timp. De cealaltă parte, echipa lui de Zerbi e în scădere și e outsider în această dublă.

cota2.ro

Cu fostul căpitan la timonă, AS Roma a câștigat șase din cele șapte meciuri jucate în Serie A și a ajuns fără înfrângere în optimile Europa League. „Giallorossi” au trecut la loviturile de departajare de Feyenoord, după 1-1 în ambele manșe. În campionat Roma sper inclusiv la un loc de UCL. Cu excepția eșecului cu Inter, scor 2-4, n-a mai pierdut nimic și e pe locul 5, la patru lungimi de Bologna, formația care completează Top 4 în Italia.

AS Roma pare invincibilă acasă în Europa League. Are nu mai puțin de nouă meciuri la rând fără înfrângere pe Olimpico în această competiție. Cel mai recent eșec, 1-2 cu Betis, în octombrie 2022, este și singurul din ultimele 23 de partide jucate pe Olimpico, în Europa League. 

De cealaltă parte, Brighton nu mai face senzație ca în sezonul trecut, motivul poate fi chiar prima participare din istorie în cupele europene pentru echipa lui Roberto de Zerbi. Englezii vin după două eșecuri, 0-3, cu Fulham, în Premier League, și 0-1, cu Wolves, în FA Cup. Echipa fostului jucător de la CFR Cluj a câștigat doar o dată în ultimele cinci partide, 5-0, cu „lanterna roșie” Sheffield United.

GetsBet oferă la pronosticul „G.G. sau peste 2,5 goluri” pentru AS Roma – Brighton o cotă de @1.44

Qarabag – Bayer Leverkusen este un alt meci interesant din această fază a competiției, iar returul va începe la aceeași oră, 19:45.

Qarabag a tras bățul scurt și are în față un adversar incredibil de dificil. Azerii sunt pe locul 1 în campionat și sunt deja scăpați în câștigători având în vedere că au 23 de puncte avans. Practic, în acel campionat doar Qarabag contează în acest moment, iar goalverajul spune și el multe despre acest lucru 65-23.

În schimb, Bayer Leverkusen e una dintre cele mai frumoase și în formă echipe din Europa. Echipa lui Xabi Alonso n-a mai pierdut un meci din 27 mai 2023. Bayer e aproape să câștige în premieră titlul în Germania, acolo unde e pe primul loc, cu 64 de puncte, la zece lungimi de Bayern Munchen, ocupana locului 2. E singura echipă din Bundesliga fără înfrângere în acest sezon, cu 20 de succese și patru remize. Golvaerajul e și el uimitor, 61 la 16. Diferența dintre loturile celor două formații e colosală. Qarabag valorează 15 milioane de euro, iar Leverkusen 566 de milioane de euro.

GetsBet oferă la pronosticul „2 solist & peste 2,5 goluri” pentru Qarabag – Bayer Leverkusen o cotă de @1.91

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
AS Roma vs Brighton
Pronostic:
G.G. sau peste 2,5 goluri
Cota
1.51
Qarabag vs Bayer Leverkusen
Pronostic:
2 solist & peste 2,5 goluri
Cota
1.91
Cota finala: 2.88
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro