Ponturi Pariuri Fotbal Benfica vs Rangers

BETFAIR EXCHANGE

Benfica și Rangers sunt adversare într-unul dintre cele mai atractive meciuri ale serii din turul optimilor UEFA Europa League. Partida de pe da Luz e programată joi, 7 martie, de la ora 22:00.

Pentru a ajunge în această fază, lusitanii au fost nevoiți să treacă de play-off, acolo unde au eliminat-o pe Toulouse, în timp ce scoțienii s-au calificat direct pentru că au terminat pe primul loc în Grupa C din UEL.

cota2.ro

Putem spune despre Benfica că este o echipă de UEFA Champions League. Ea a terminat pe locul 3 în Grupa D, în urma lui Real Sociedad și Inter. În play-off-ul UEL, portughezii au avut ceva emoții. Au învins-o acasă cu 2-1 pe Toulouse pe da Luz, dar în deplasare au făcut doar o remiză albă.

Da Luz este avantajul principal al formației pregătite de Roger Schmidt. Acasă, Benfica a câștigat nouă din ultimele zece partide, indiferent de competiția în care a evoluat. A pierdut doar în Cupă, 1-2, cu Estoril. Mai mult, în ultimele două meciuri de pe da Luz, Benfica a înscris de zece ori, dar moralul ei este afectat teribil după deplasarea pe Dragao, acolo unde a pierdut derby-ul cu FC Porto, scor 0-5.

Schmidt nu se va putea baza pe Bernat și pe Bah, ambii accidentați. Lusitanii mizează însă pe jucătorii importanți din atac Rafa (17 goluri marcate în acest sezon în toate competițiile), Di Maria (14 goluri), Cabral (9) și Neres (4).

De cealaltă parte, Rangers a câștigat grupa de UEL din care au mai făcut parte Sparta Praga, Betis și Aris Limassol. Scoțienii sunt antrenați de belgianul Philippe Clement și, la fel ca Benfica, vin după un eșec usturător în campionat, scor 1-2, pe Ibrox, cu Motherwell. Din nou, cel mai bun fotbalist al lui Rnagers este fundașul dreapta James Tavernier, care are 21 de goluri în 44 de meciuri. Totodată, el este și cel mai bun pasator al echipei lui Clement, cu zece assist-uri în toate competițiile. După ce că pleacă cu șansa a doua în această dublă, Rangers are și probleme de lot. McCausland, Sima, Danilo, Dowell, Matondo, Cortes și Roofe sunt accidentați, în timp ce situația lui Cantwell e incertă.

Va fi a treia confruntare directă între Benfica și Rangers. Ele au mai fost adversare în sezonul 2020-2021 de Europa League. Atunci nu s-a impus nimeni. A fost 3-3 în Portugalia și 2-2 în Scoția.

Pe Betfair Exchange găsim pronosticul „1 solist” pentru Benfica - Rangers la o cotă de @1.65

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Benfica vs Rangers
Pronostic:
1 solist
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro